Електрохолд Продажби представя най-новия си продукт за бизнеса
Секция: ИКОНОМИКА
25 Септември 2024 12:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Премиерата на „Борса+ 7.80“ е на 78-ия Международен технически панаир Пловдив 2024

/КРОСС/ Електрохолд Продажби ще представи за пръв път най-новия си продукт за бизнеса „Борса+ 7.80" по време на 78-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив от 25 до 28 септември 2024 г.

„Борса+ 7.80" предлага гъвкави и изгодни условия на договор с различни срокове - 12, 24 и 36 месеца, без скрити тарифи и без неустойки за излишък и недостиг. Продуктът е предназначен за нови и съществуващи клиенти на Електрохолд Продажби в цялата страна.

Всеки бизнес клиент, който след 25 септември сключи договор с Електрохолд Продажби за доставка на електрическа енергия при условията на „Борса+ 7.80", ще може да се възползва от специалната цена на продукта за период от 3 до 12 месеца в зависимост от срока на договора.

Сключването на договора може да се осъществи във всеки търговски център на Електрохолд в страната, както и изцяло онлайн чрез услугата „Договор онлайн" на адрес https://online.electrohold.bg/.

Всички клиенти, сключили договор с Електрохолд Продажби за доставка на електроенергия „Борса+ 7.80" по време на Международния технически панаир Пловдив 2024 г., ще получат смарт подарък от компанията.

По време на Международния технически панаир Електрохолд Продажби ще представи и услугата си по изграждане на малки покривни фотоволтаични системи за собствено потребление. Компанията предоставя цялостна услуга по проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на такива инсталации без ангажимент за клиентите. Електрохолд Продажби има специално предложение за всеки, заявил интерес към услугата по време на панаира - ваучер за 1000 отстъпка и безплатен дистанционен анализ на покрива на сградата.

Електрохолд Продажби е утвърден доставчик с над 18-годишен опит на свободния пазар на електрическа енергия в България. Компанията предлага широка мрежа от клиентски центрове, денонощна информационна линия, онлайн услуги и разнообразни възможности за плащане. Електрохолд Продажби гарантира стабилност и дългосрочен ангажимент за сигурна доставка на електроенергия за всеки бизнес.

Повече информация за условията за доставка на електроенергия, които Електрохолд Продажби предлага на клиентите си на свободен пазар, е публикувана на адрес: https://electrohold.bg/bg/sales/produkti/produkti/.