Пламен Бонев De La Bona с „Обичам“- сингъл и албума за любовта към живота
Секция: Шоубизнес
25 Септември 2024 19:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пламен Бонев De La Bona с „Обичам“- сингъл и албума за любовта към живота Албумът „Обичам“ събира най-добрите песни на De La Bona за изминалите 4 години и идва с личен автограф и послание от Пламен Бонев

/КРОСС/ Пламен Бонев De La Bona отключва новия музикален сезон с песен и нов албум. „Обичам"-новият сингъл и едноименен албум отправят посланието, че животът е толкова хубав, колкото ние сами го направим. „Душата сама избира по какъв път да поеме. Трябва да се доверим на съдбата и винаги да следваме сърцето си.", споделя пламенният De La Bona. 

За музиката и аранжимента на песента „Обичам" Пламен се доверява изцяло на своя бенд: виртуозният китарист Андриано Ангелов (Micro Universe Studio), басистът Радослав Паунов, барабанистът Кристиян Парасков и беквокалистката Александра Ангелова, която е само на 17 години, но вече със завиден музикален опит. 

Видеото към песента илюстрира майсторски енергията в сингъла и вдъхновението, което De La Bona открива в обичта си към заобикалящия го свят. Визуализацията е дело на Николай Скерлев, с когото Пламен работи от години и признава, че идеите му  резонират в абсолютен синхрон с неговите за всеки музикален видеоклип. 

Plamen Bonev DE LA BONA - "Обичам" - YouTube

Енергията на думата обичам се пренася и върху едноименния албум на Пламен De La Bona. Под заглавието „Обичам" селекцията обединява осем от най-популярните песни на изпълнителя, както и два изцяло нови сингъла: „Този албум е най-голямата ми мечта! Събирах четири години най-добрите ми творби, отпечатък на душата ми. Изчаках всяка песен да заживее собствен живот, за да намери място в колекцията, която представям."

Албумът вече е наличен във всички музикални платформи, както и на физически носител. А при лично съобщение в профилите на De La Bona в социалните мрежи, най-верните му фенове ще получат CD с негов автограф и силно мотивиращо послание, изцяло в духа на музиката в албума.