Броени дни до премиерата на дългоочаквания филм „Гунди – Легенда за любовта"
Секция: КУЛТУРА
26 Септември 2024 20:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Броени дни до премиерата на дългоочаквания филм „Гунди – Легенда за любовта" Лентата за легендарния футболист тръгва по кината от 18 октомври

/КРОСС/ Дни преди официалната премиера на филма „Гунди - Легенда за любовта" се състоя прожекция за медиите в кино "Одеон". Събитието събра за първи път заедно творческия екип и актьорския състав. Лентата е с дължина 165 минути, а в главната роля на една от най-емблематичните личности в българския футбол Георги Аспарухов се превъплъщава актьорът Павел Иванов.

„Най-важното за мен е филмът да достигне до много хора и да им хареса. Да им въздейства и да ги вълнува така, както вълнува, предполагам, днес вас. Смятам, че от това, което се вижда на кинолентата, сме постигнали нашите цели. Удоволствето беше в това, че освен, че трябваше да се изпълнят множество футболни ситуации, те трябваше да бъдат изпълнени и с техническите прийоми на господин Аспарухов", сподели пред NOVA Павел Иванов.

Преди официалния старт на филма по кината на 18 октомври „Гунди - Легенда за любовта" ще бъде отпразнуван с грандиозна премиера с целия актьорски състав и екип на продукцията на 9 октомври в зала „Арена София".