Звездният актьорски тандем Станимир Гъмов и Милена Маркова- Маца и „оцелелите“ от „Острова на 100-те гривни“ Диляна Попова и Александър Сано тази седмица в „Колко ми даваш?”
Секция: Шоубизнес
26 Септември 2024 19:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звездният актьорски тандем Станимир Гъмов и Милена Маркова- Маца и „оцелелите“ от „Острова на 100-те гривни“ Диляна Попова и Александър Сано тази седмица в „Колко ми даваш?” Среща с Дядо Коледа, шампион на България с ПФК „Берое“, екзотични непознати и хора с интересни истории ще затруднят звездните двойки тази седмица в най-новото куиз шоу по bTV

/КРОСС/ Две изключително забавни срещи на два звездни отбора с 6-а непознати предстоят тази седмица в телевизионната игра „Колко ми даваш?" по bTV. Тази вечер в шоуто, в което ЕГН-то е пълна мистерия и не се гадае по звездите, а звездите гадаят по годините на непознати, ще се представят актьорите Милена Маркова - Маца и Станимир Гъмов. Вечно усмихнатото момиче с големите сини очи и лошото момче на българската сатира ще предложат на зрителите игра, която самите те определят като „трагикомедия или по-скоро драмеди". В петък водещите на „Островът на 100-те гривни" по bTV - Диляна Попова и Александър Сано ще бъдат втория звезден тандем, който ще се опита да оцелее в играта и да разкрие на зрителите „пълна джунгла ли е възрастта".

Играта на двете двойки ще бъде изключително динамична и невероятно различни. Единият тандем ще се впусне уверено в предизвикателството и още от самото начало ще покаже невероятни умения в познаването на точната възраст, което ще ги накара да повярват за миг, че могат да „седнат в клуба на богатите". Но само за миг. На другия звезден тандем му предстои точно обратното и той ще започне драматично своето участие. Дали, обаче, стратегията им да „състаряват умишлено" непознатите лица срещу тях ще им донесе успех и ще обърне хода на играта, предстои да стане ясно тази седмица в ефира на bTV.

В четвъртък и петък вечер зрителите пред малкия екран ще видят интересни и пъстри персонажи, чиято възраст ще се окаже истинска загадка. Сред тях са Дядо Коледа, чието истинско име е Румен, шампион на България с ПФК „Берое", танцьорка по пол денс, която е на възрастта на Кейт Уинслет, както и непознати, дошли от Япония и Нигерия.

С много динамика, хумор, изненади и неочаквани обрати новото куиз шоу ще зареди с отлично настроение и тази седмица всички пред екраните в последните две вечери от работната седмица. Не пропускайте „Колко ми даваш?" в четвъртък с Маца и Гъмов и в петък с Диляна и Сано от 22:00 ч. по bTV.