Силни емоции и голяма изненада очаква един от треньорите в „Гласът на България“ тази неделя от 20 часа по bTV
Секция: Шоубизнес
27 Септември 2024 21:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Силни емоции и голяма изненада очаква един от треньорите в „Гласът на България“ тази неделя от 20 часа по bTV Двойничка на DARA от Русе, „удари под кръста“ между менторите и „глас“, достоен за последния супер пас бутон за сезона вдигнат градуса на настроението в новия епизод на музикалното шоу

/КРОСС/ Много специална и емоционална изненада очаква един от треньорите в новия епизод на „Гласът на България" тази неделя от 20:00 ч. по bTV, а за нея ще „намекнат" още в самото началото на вечерта водещите на шоуто - Влади Зомбори и Боряна Братоева. В червената кутия, в която обикновено се крият всякакви изненадващи неща, свързани с участниците, този път ще има предмет, който се отнася много лично до един от четиримата ментори. Те от своя страна на мига ще започнат да се чудят и да предполагат за кого ли може да бъде изненадата, и ще се впуснат в епизода с още по-приповдигнато настроение, очаквания и усмивки. 

През целия епизод неочакваните изненади и емоциите за всички в залата и пред екраните буквално „ще валят", а в една от тях неусетно ще се включат и Мария и Графа, които ще „джафкат и подскачат" на сцената в опит да научат нещо абсолютно ново за тях от участник. В разгара на кастингите на тъмно нова порция изумително талантливи, пъстри, цветни и разнообразни участници ще „превземат" сцената на „Гласът на България" с неподправеното си присъствие, обаяние, „шокиращи" изпълнения, приказни гласове и дори „гласища", както ще ги определят треньорите. Сред тях ще блесне двойничката на DARA от Русе, която е фен на високите скорости, шармантен барман, сервирал кафе на Влади Зомбори, истински забавен супер герой - собственик на детски парти център, млада дюнерджийка убедена, че е родена за голямата сцена, и още много други таланти.

Какви „шокиращи", смели, неочаквани и вълнуващи музикални ходове ще предприемат гласовитите участници в новия епизод, в името на славата и шанса да бъдат в светлините на прожекторите - зрителите предстои да разберат. А дали и кои от тях ще успеят да обърнат столовете на треньорите и какъв ли приказен глас ще накара DARA да натисне последния супер пас бутон за сезона - ще стане ясно тази неделя, 29 септември, от 20:00 ч. по bTV.

Всичко важно, интересно и актуално около звездните треньори и талантливите участници в сезон 11 на „Гласът на България" можете да следите в страницата на предаването в btv.bg и в официалния Viber канал на предаването, а всеки понеделник и в подкаста „Гласът зад кадър" с водещ Петя Дикова.