Историческа промяна в „Стани богат“ – нов жокер “Попитай водещия“ влиза в любимата телевизионна игра
Секция: Шоубизнес
29 Септември 2024 21:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Историческа промяна в „Стани богат“ – нов жокер “Попитай водещия“ влиза в любимата телевизионна игра Ники Кънчев сваля слушалката и става жокер за играчите - всеки делничен ден от 18:00 ч. по bTV

/КРОСС/  „Започва нова ера в „Стани Богат"! От утре нищо няма да е същото - играта се променя,пишем история!", заявява с огромно вълнение емблемата на най-обичанатателевизионна игрa у нас - Ники Кънчев. От понеделник, точно в 18:00 ч. по bTV в „Станибогат" влиза чисто новият жокер - „Попитай водещия". Той дава възможност на играчада избере за свой жокер лично Ники Кънчев, докато се изкачва към заветния 15 въпросв „Стани богат". Дали новият жокер ще замени някой от съществуващите досега или щесе яви като допълнителна ексклузивна възможност в играта зрителите ще разбератслед броени часове. Едно е сигурно - „Попитай водещия" ще пренареди картите встудиото и стратегиите на играчите по безпрецедентен начин.

Ако играчът избере жокер „Попитай водещия", Ники Кънчев ще сваля слушалката си ибез да има връзка с екипа на предаването ще се впуска наравно с играча в търсене наверния отговор. Играчът няма право да задава доуточняващи въпроси, нито пък едлъжен да приеме отговора на водещия. Как ще продължи играта си в „Стани богат" -решава самият той.

Новият жокер ще промени сериозно стратегията на играчите, а с него любимата напоколения българи телевизионна игра обещава да бъде още по-любопитна,интригуваща, искрена, открита, смела и близо до тях. Интересни въпроси, нови знания,неочаквани ходове и развръзки, неподправени емоции и забавление очакватзрителите от всякакви възрасти от понеделник по bTV. С нескрито вълнение къмисторическата промяна подхожда и самият Ники Кънчев, който споделя: „Истинскиполаскан съм от доверието, това е сериозна стъпка и огромна отговорност!".

Чудесен пример за успешна промяна в „Стани богат" в България е появата на жокера„Помощ от приятел в студиото" преди година. Той успешно замени съществуващиятогава „Помощ от публиката" и много бързо бе приветстван от участниците катопредпочитан, личен и специален за тях.„Попитай водещия" е изключително популярен жокер в играта в държави като Англия,Италия, Франция, Израел, САЩ, Австралия, ЮАР, Словения, Дубай и други, където вечее навлязъл успешно. В България новият жокер ще стъпи на сцената с пълна сила ощеутре, а кой е първият участник, който ще „попита водещия" и как ще се развие игратаму - гледайте в понеделник от 18:00 ч. по bTV.