Гуцанов от Варна: Тръгваме да направим отново лявото силно и алтернатива на десния грабеж
Секция: ПОЛИТИКА
30 Септември 2024 11:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гуцанов от Варна: Тръгваме да направим отново лявото силно и алтернатива на десния грабеж Коалицията откри кампанията за изборите пред стотици социалисти

/КРОСС/ „БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" откри официално кампанията си във Варна. Пред стотици симпатизанти левицата представи както листата си, така и виждането си за развитието на Варна, региона и държавата.

„Уважаеми варненци, за три години седем пъти се явяваме на предсрочни парламентарни избори. Нещо, което не е нормално. Затова успяхме най-накрая да направим това, което е ключово важно - всички заедно, цялото ляво пространство, да се обединим и да се явим съвместно на тези предстоящи избори", каза пред множеството водачът Борислав Гуцанов.

Според него, в залата, както и в града, се чувства нова енергия и желание за промяна. „Общото ни явяване не е самоцел.  Целта е да има алтернатива на това безумно управление. И да престанат избори след избори и когато погледнем нагоре - да виждаме дъното. Не! Точно затова „БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" се явяваме заедно, обединени, за да променим страната си към по-добро. Затова направихме и програма за ускорено развитие на България в сто точки. За да може да има справедливост навсякъде. В съдебната система, здравеопазването, образованието, в икономиката. Нещо, което 35 години липсва. Тръгваме да направим отново лявото силно и алтернатива на десния грабеж! Ние знаем решенията! Подкрепете ни, за да имаме една по-хубава България. Такава, каквато всеки един носи в сърцето си!", обобщи лидерът на варненските социалисти и председател на ПГ на БСП.