Връчват престижните международни награди за иновации и технологии в бизнеса SEE ITS Awards 2024 през ноември
Секция: Технологии
30 Септември 2024 12:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Връчват престижните международни награди за иновации и технологии в бизнеса SEE ITS Awards 2024 през ноември Технологични компании и институции от Югоизточна Европа могат да подават кандидатури си до 17 октомври

/КРОСС/ Регистрацията за престижните международни награди за иновации и технологии в бизнеса SEE ITS Awards 2024 е отворена до 17 октомври. Наградите ще бъдат връчени на 8 ноември по време на официалната галавечеря на тазгодишния SEE ITS Summit 2024 - най-значимият форум за иновации, технологии и изнесени бизнес услуги в Югоизточна Европа.

Технологичните Оскари се присъждат за седми път в 10 категории и са за изключителен принос в областта на най-добрите бизнес практики, постиженията и създаването на благоприятна среда за развитието на технологичния сектор. Кандидатурите ще бъдат оценявани от независими експерти с международно участие.

Четвъртото издание на форума SEE ITS Summit 2024 ще се проведе на 7 и 8 ноември в София под мотото „Разгръщане на бъдещи хоризонти". За първи път тази година събитието ще се състои в рамките на два дни, като първият ден ще бъде посветен на кръгли маси с представители на правителството, местните власти и бизнес лидери, които ще обсъждат бъдещето на региона.

Организатор на събитието е Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST). По традиция във форума ще участват технологични лидери, иноватори и експерти, които ще обсъждат ключовите тенденции и предизвикателства в индустрията.

Всички общини и институции от Югоизточна Европа, както и членовете на AIBEST, могат да подадат кандидатурите си за SEE ITS Awards 2024 безплатно.

Повече информация за това как да кандидатствате за SEE ITS Awards 2024, както и за форума ще откриете на сайта на SEE ITS Summit.

 За AIBEST

Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) е независима браншова организация, чиято цел е да развива България като лидер в областта на интензивното познание за продукти, услуги и решения и като световна дестинация за образовани таланти. Асоциацията обединява компании от всички сфери на съвременната индустрия за бизнес услуги - BPO, ITO, R&D центрове или SSC (центрове за споделени услуги).