Силен интерес към България на Tourism Expo Japan 2024
Секция: Туризъм
30 Септември 2024 18:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Силен интерес към България на Tourism Expo Japan 2024

/КРОСС/ Министерството на туризма успешно представи България на престижното Tourism Expo Japan 2024, като българският щанд предизвика голям интерес и привлече стотици посетители, желаещи да открият възможностите за туризъм у нас.

На площ от 72 кв. м., по време на изложението в Токио, дестинация България бе представена в партньорство с Община Казанлък, Община Пловдив, Столична община ОП Туризъм, „Бохемия" ООД и „Тандем Травел" ООД. Изложението предложи отлична възможност за директни срещи с представители на японската туристическа индустрия, което ще допринесе за изграждането на трайни партньорства и разширяване на сътрудничеството в сферата на туризма.

България отдава значително внимание на традиционно добрите взаимоотношения с Япония в сферата на туризма, а участието ни в Tourism Expo Japan 2024 засили видимостта на страната ни като привлекателна туристическа дестинация в Япония - Страната на изгряващото слънце.

Министерството на туризма изразява благодарност към всички партньори за успешното представяне на България на международната сцена.

 

Пресцентър на Министерството на туризма