bTV Comedy празнува 15 години с испанската звезда от „Новите съседи“ Начо Герерос
Секция: Шоубизнес
01 Октомври 2024 21:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
bTV Comedy празнува 15 години с испанската звезда от „Новите съседи“ Начо Герерос Популярният актьор, познат у нас като Коке от „Новите съседи“, идва у нас, за да празнува с bTV Comedy и българските почитатели на комедийния сериал

/КРОСС/ На 1 октомври bTV Comedy празнува рожден ден! Вече 15 години единственият изцяло комедиен канал в България влиза в домовете на зрителите със забавление и добро настроение за цялото семейство. Програмата на bTV Comedy е ориентирана към всеки вкус, като предлага богат избор от най-предпочитаните комедийни и развлекателни програми от цял свят.

bTV Comedy стартира на 1 октомври 2009 г. като уникален канал за българския телевизионен пазар, който предлага само и единствено комедийна и забавно-развлекателна програма 24 часа в денонощието. bTV Comedy се утвърди като един от най-гледаните тв канали и е сред най-предпочитаните тематични програми от младата аудитория.

За рождения си ден bTV Comedy е подготвил редица изненади за своите верни зрители. Най-голямата е предстоящата в края на ноември визита на испанския актьор Начо Герерос в България. Изпълнителят на една от най-емблематичните роли в тоталния хит „Новите съседи" - тази на портиера Коке - идва у нас, за да се срещне лично с българските си почитатели. Подробности за предстоящото събитие ще откриете съвсем скоро в официалната страница на bTV Comedy във фейсбук.

Сюрприз в програмата на канала е премиерният сериал „По-пълна къща" („Fuller House"), който тръгва в ефир до броени седмици. Поредицата е своеобразно продължение на култовия ситком „Пълна къща" от 1987 г. В центъра на историята е голямата дъщеря от оригиналния сериал - Дона Джо (DJ) Танър, която също като баща си трябва да се справи с предизвикателството да отгледа три деца.

Усмивките пред малкия екран ще бъдат гарантирани и от емблематични сериали като „Приятели", „Двама мъже и половина", „Ало, ало", „Какво ще кажат хората?", „Новите съседи", както и от съвременни продукции като „Шитс Крийк", „Паранормални случаи в Уелингтън", „Призраци", „Уиндзорите" и др.