Пламен Шинов с награда за цялостен принос от фондация „Проф. д-р В. Гаврийски”
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Октомври 2024 11:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пламен Шинов с награда за цялостен принос от фондация „Проф. д-р В. Гаврийски”

/КРОСС/ Пламен Шинов - Изпълнителен директор на ЗЕАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП", бе отличен с най-високото признание в застрахователния бранш -  „За цялостен принос в развитието на българското застраховане". Отличието бе връчено на г-н Шинов на "Деня на застрахователя" - 1 октомври в столичния хотел "Маринела" на тържествена церемония, организирана от Висшето училище по застраховане и финанси, фондация „проф. д-р Велеслав Гаврийски", Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Българската асоциация на застрахователните брокери.

 Статуетката  „За цялостен принос в развитието на българското застраховане" бе връчена от Маню Моравенов, изпълнителен директор на Българска фондова борса.

При получаването на приза, Пламен Шинов благодари на присъстващите в залата колеги от: АБЗ, Гаранционния фонд и най-вече на своите колеги от Булстрад и в частност на своите колеги и съратници от УС на дружеството.
Значимото отличие в застрахователния бранш се присъжда на утвърдени професионалисти и мениджъри за цялостен личен принос в развитието на застраховането в България.