Deep Zone Project събира всичките си звездни вокали за едно епично музикално парти
Секция: Шоубизнес
04 Октомври 2024 20:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Deep Zone Project събира всичките си звездни вокали за едно епично музикално парти Събитието ще бъде от съвсем различно измерение, защото групата ще празнува с публиката и 50-ия рожден ден на DJ Dian Solo

/КРОСС/ Deep Zone Project събира всичките си звездни вокали през годините за едно епично музикално парти на 15 ноември в Pirotska 5 Event Center. Събитието ще бъде от съвсем различно измерение, защото групата ще празнува с публиката и 50-ия рожден ден на DJ Dian Solo.

Deep Zone All Stars събира на една сцена всички изпълнители, които са били част от групата от нейната музикална кариера - Nadia, Nelina, Eva Maria, Joanna Dragneva, Aiya и Kamen Vo.

„Това е покана към всички, които са били част от нашите партита и са си тръгвали с усмивка и мускулна треска от танци. Нека тяхното присъствие на това специално събитие да е подарък за моя юбилей. А ние ще се погрижим да си изкарат чудесно", споделя DJ Dian Solo.

През годините Deep Zone Project е имала и хитови колаборации с някои от най-успешните български артисти, сред които са Миро, Криско, ToTo H, Деси Добрева, 100 Кила, Bisera & Lidia, кубинската изпълнителка Dolores Estrada и други. Част от тях също ще бъдат част от шоуто като гости-изненада.

Специално участие в партито ще вземат „Гумени глави" и 2 Лица от „Лошите".

Атмосферата на събитието ще бъде подплатена от уникално лазерно шоу на Dani Laser Show, публиката ще види и Star Wars Show (Darth Vader & Stormtrooper). Диджеи на партито са Dian Solo и Marti G, а танцовата част от него е поверена на Secret Garden Show.

Медийни партньори на Deep Zone All Stars са BG Radio и Radio Energy.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3ZGsjZY

С дългогодишната подкрепа на GigaCharger.

Повече информация за Deep Zone Project

Deep Zone Project е една от най-активните и обичани български групи от 2000 година насам. За своите 24 години те успяха да реализират почти всяка мечта на един артист.

Победител е в „Евровизия" 2008 с песента DJ Take Me Away, която стана световен денс хит. Има над 3000 концерта и клубни участия в САЩ, Европа, Китай, Бразилия, и най-вече в България. Зад гърба ѝ са осем студийни албума и над 50 хита, достигнали до Номер 1 в музикални класации в България и чужбина.

Създател е на модерни версии на някои от най -емблематичните златни български хитове, които са и един от основните акценти на групата по време на техните концерти.

Песента на групата Gimme Love е изпратена в Космоса.

Съоснователят на групата DJ Dian Solo е избиран три пъти за „Най-Добър BG DJ". Създател е на едни от най-слушаните радио предавания по БГ Радио и BG Ethno House миксове с над 2 милиона слушания в YouTube и Spotify. Продуцент, композитор, ремиксатор. Част от легендите „Гумени глави".

Deep Zone Project има награди за „Най-добра БГ група", "Песен", "Ремикс", "Албум" в престижни музикални събития.

Едни от най-разпознаваемите хитове и ремикси на групата са „Българка", „Бягство", „Ела изгрей", „Няма не", „Създадени един за друг", DJ Take Me Away, „Нещо по-така", „Вярвам в теб", „Шоколад", „Хубава си, моя горо", „Две следи", „Една българска роза", „Катерино моме", „Боса по асфалта", „Среща", „Светът е за двама" и много други.

През годината групата е работила с почти всички български звезди, сред които Миро, Криско, Графа, 100 Кила, Белослава, Братя Аргирови, СкандаУ, Дара, Ъпсурт, Ку-Ку Бенд и други.

Актуалният състав на групата е:
DJ Dian Solo
Eva Maria - спрягана за една от най-пеещите и харизматични певици в България. Финалист в X Factor
Danny Dimitroff - един от най-добрите български китаристи