Луксозното строителство у нас успешно инвестира в качеството на живот
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Октомври 2024 13:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Луксозното строителство у нас успешно инвестира в качеството на живот Пловдивският жилищен парк Royal Garden е финалист за LUXURY Property AWARDS 2024

/КРОСС/ Луксозното строителство у нас все повече инвестира в качество на живот със зелени пространства и високи технологии, отчита журито на XIV-то издание на LUXURY Property AWARDS 2024. Лидерите в луксозното строителство се срещат на 4 октомври в 5-звездния Hyatt Regency Sofia, посочват организаторите на форума.

 Сред финалистите е жилищен парк Royal Garden,  разположен в квартал „Отдих и култура" в Пловдив. Районът се превърна в една от най-предпочитаните локации в града.Силно изразената паркова среда, близостта до Гребна база, новата инфраструктура и наличието на разнообразни градски удобства. Жилищен парк Royal Garden се реализира в три самостоятелни етапа. През юни 2024 г. беше завършен вторият етап на проекта. Концепцията му се основава върху създаването на приятна и балансирана архитектура, обединяваща изчистени форми и натурални тонове, индивидуални архитектурни елементи и големи стъпаловидни тераси.

Двете Г-образни жилищни сгради оформят помежду си обширно пространство за красива градина, с уютни места за сядане и кът за най-малките обитатели.

Входовете и алеите са проектирани така, че да осигуряват удобна връзка с околните пространства. До апартаментите може да се стигне както през топли връзки от сутерена, така и през елегантните фоайета и общи части, които създават усещане за уют при преминаване през всички зони на сградите.

Комплексът разполага със 145 апартамента, позиционирани прецизно и по начин създаващи максимален простор, светлина и уединение. Помещенията са с прави форми, подходящи за разнообразни интериорни решения. Светлата им височина е 2,80м. За постигането на оптимално ослънчаване на апартаментите са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери.

На горните етажи на сградите са позиционирани премиум апартаменти с частни, обширни тераси, които предоставят чудесни гледки към тепето Младежки хълм и планината Родопи.

Комфортното паркиране е осигурено с подземен паркинг със 115 паркоместа и 19 гаража, а на партер има 22 двойни и единични гаражи за 32 автомобила.

Жилищният комплекс е реализиран с материали и сградни инсталации, които са гаранция за устойчивост, комфорт и безпроблемна експлоатация във времето.

Разполагат също с централно отопление от ТЕЦ чрез индивидуални апартаментни колектори, даващи възможност за прецизно отчитане на разходите. Електроинсталация е с висок клас окабеляване и електрооборудване. Сградите разполагат с филтърна система за пречистване на питейната вода и система за превенция от наводняване. Премиум апартаментите са подготвени за монтаж на система за пречистване на въздуха. Изискан дизайн на общите части с висок клас гранитогрес с противоплъзгащ ефект и лесно почистване, ламперия с дървесен декор, стъклотекстилни тапети и изкуство създават луксозно усещане и уют.

Royal Garden e забележителен жилищен проект, в който елегантен дизайн, функционалност и съвременни удобства съществуват в неповторим баланс. Всяко едно жилище, предоставя вълнуваща възможност за спокоен и модерен градски начин на живот.Златен спонсор на събитието е най-големият български онлайн магазин за фамилни, сглобяеми басейни и оборудване за басейни - Басейни.нет, а организатори са Global Media и VIP COMMUNICATION, част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders. Партньори на форума са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, Международната академия на архитектуратата и други.