Нов модел на Nissan разкрива десетки нови пазарни възможности за марката
Секция: Автомобили
06 Октомври 2024 15:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нов модел на Nissan разкрива десетки нови пазарни възможности за марката

/КРОСС/ С представянето на новото поколение на модела си Magnite, Nissan не само лансира на пазара един нов компактен SUV модел, но с негова помощ разкрива изцяло нов потенциал под формата на 45 допълнителни пазара.

До момента, произвежданият в Индия Magnite бе наличен единствено и само във версия с десен волан, която имаше възможност да се продава на около 20 пазара по целия свят. Новата версия на модела обаче ще бъде налична и във вариант с ляв волан, което разкрива пред Nissan допълнителни 45 нови пазарни позиции с начало от следващата година.

От Nissan споделят, че с новото поколение на Magnite, от оригинала на който от декември 2020 година до момента са реализирани повече от 150 000 екземпляра, компанията си е поставила за цел износ на ниво от почти 100 000 единици до 2026 година

Компактният SUV модел Magnite на Nissan е оборудван с еднолитров турбоагрегат, за който от компанията казват, че предлага отличен баланс между горивна икономичност и динамика, като може да бъде комбиниран с ръчна или CVT автоматична предавателна кутия.

В оборудването на автомобила са включени 6 предпазни въздушни възглавници, система за дистанционно стартиране на двигателя, жабка с охлаждане, бордови йонизатор, система за безжично синхронизиране на мобилен телефон (Apple CarPlay и Android Auto), диодни светлини и други.