След катастрофата с автомобил на певицата Анелия. Каква е версията на бащата на пострадалото 7-годишно дете
Секция: БЪЛГАРИЯ
07 Октомври 2024 10:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
След катастрофата с автомобил на певицата Анелия. Каква е версията на бащата на пострадалото 7-годишно дете

/КРОСС/ В средата на август автомобил, в който е пътувала певицата Анелия, катастрофира. При инцидента тогава тежко пострада 7-годишно дете, което беше транспортирано с медицински хеликоптер до „Пирогов". Едно от обвиненията на бащата на пострадалото дете беше, че никой в автомобила на Анелия не се е притекъл на помощ. Певицата от своя страна посочи, че бащата се е държал агресивно и ги е заплашвал.

Николай Бояджиев, бащата на пострадалото дете, заяви в NOVA „Здравей, България", че първоначалният тест за наркотици е бил положителен, но кръвната проба е отрицателна.

Той разказа, че веднага след катастрофата е извадил съпругата си и едното дете от колата, а другото дете е намерил извън превозното средство. Никой от съседния автомобил не направи опит да слезе, да провери дали сме добре, има ли пострадали", разказа той. И допълни, че не се е опитвал да счупи стъклото на другата кола, а е удрял по ламарините на колата. „Съвсем нормално, при положение, че никой не иска да ти окаже помощ, допълни Бояджиев. Той подчерта, че не е разговарял с никого от хората в другата кола.

Николай обясни, че „автомобилът буквално излез срещу мен, избегнах челен удар и той ме удари в задна лява врата". Бащата каза още, че и двете му деца са били с колани.

Детето ми е с премахнат далак, около 10 см от червата, премахнат апендицит, шевове на главата, на крака. Вече си е вкъщи, възстановява се, но няма да е същото като преди инцидента, сподели Николай Бояджиев.

Госпожата каза, че е важното, че всички сме живи и здрави. Да, но не е само това. Остават травми, които ни съсипват и ни убиват, каза още бащата на пострадалото дете.