„Ку-Ку Бенд“ забиват Nirvana в новия епизод на „Коя е тази песен?“
Секция: Шоубизнес
08 Октомври 2024 17:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Ку-Ку Бенд“ забиват Nirvana в новия епизод на „Коя е тази песен?“ Мениджър в хотел и координатор морски екипаж се изправят един срещу друг в музикалната игра тази вечер от 22:00 ч. по bTV

/КРОСС/ Великолепните музиканти от „Ку-Ку Бенд" и очарователната водеща на „Коя е тази песен?" - Керана готвят нова доза забавни и най-неочаквани музикални задачи за участниците в новите епизоди на играта - тази и утре вечер в ефира на bTV. Още тази вечер в 22:00 ч. студиото на играта ще бъде огласено от какви ли не обичани песни, от всички жанрове, години и на всякакви езици, сред които „Ку-Ку Бенд" ще блеснат и със страхотно изпълнение на един от хитовете на алтернативната американска гръндж банда Nirvana.

В епизода довечера в трите кръга на играта един срещу друг ще се състезават двама истински меломани. Единият от тях е мениджър в хотел и е от Пловдив, с невероятен хъс за победа и познания в стиловете рок, поп и класическа музика. Другият участник е координатор морски екипаж и е от Бургас, воден от позитивната си нагласа и любовта си към музика от стиловете поп, хип-хоп, рок, R&B, Techno, house и други.

Кой от двамата ще се справи по-бързо и вярно в разпознаването на точните заглавия на песните и музикалните предизвикателства ще му се сторят „песен" - зрителите на bTV ще разберат след броени часове.

Утре вечер в „Коя е тази песен?" в играта ще се състезават държавен служител от Враца с предпочитания в областта на естрадата - българска, руска, сръбска, италианска. Достойна конкуренция в мело-състезанието ще бъде графичен дизайнер от София, който е наясно със стиловете поп, RnB, Rap, Hip-hop, Alternative и поп-фолк.

„Коя е тази песен?" гледате във вторник и сряда от 22:00 ч. по bTV.