Играта „Петък с Yettel“ вече е достъпна и за потребители, които не са абонати на телекома
Секция: Технологии
11 Октомври 2024 13:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Играта „Петък с Yettel“ вече е достъпна и за потребители, които не са абонати на телекома Всеки пет участия отключват допълнителна бонус игра, активна в следващите 24 часа

/КРОСС/ Вече всеки може да изпробва късмета си в играта „Петък с Yettel" в мобилното приложение на оператора, дори да няма абонаментна услуга към него. Ежеседмичната игра предоставя шанс за спечелване на промокод за отстъпка в някой от партньорите на телекома.

Новата версия на играта дава на потребителите още по-голям шанс за изненада, като всяко пето участие отключва бонус игра, активна в рамките на следващите 24 часа.

От този месец играта включва и подобрена функционалност, с която всички спечелени кодове се запазват в секция „Моите кодове", откъдето клиентите могат да ги използват и на по-късен етап. Още при получаване на изненадата има и опция за споделяне с приятели и близки.

Сред някои от най-желаните подаръци през октомври са отстъпки от Fashion Days, намаление на дерматологични продукти от biotrade.bg и специални предложения от верига строителни хипермаркети Praktis.

Запалените пътешественици пък могат да се възползват от намаление в редица хотели и ваканционни селища, както и да получат отстъпка при резервация на автомобил в Top Rent a Car.