Последната цифра от годината ви на раждане ще разкаже за вашия характер
Секция: ЛЮБОПИТНО
13 Октомври 2024 13:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Последната цифра от годината ви на раждане ще разкаже за вашия характер

/КРОСС/ Нумерологията вярва, че всеки човек има свой собствен набор от щастливи числа, но най-значимата е датата на нашето раждане. С нейна помощ можете да научите за характера на човек, неговото бъдеще, партньор в живота и много други. Нумерологията се стреми към прости числа - целият принцип на изчисление се основава на добавяне на необходимите числа и дати по такъв начин, че да се получи просто число. Някои нумеролози смятат, че последната цифра от годината на раждане може да определи колко талантлив, чувствителен и лидерски е човек, информира tsn.ua

Ето тълкуването на числата:

Ако последната цифра на годината на раждане е 0 или 1.

Такъв човек има силен характер, решителност и мотивация. Трудностите ги каляват, те целенасочено вървят към целите си. Такъв човек се характеризира с независимост, дружелюбие към околната среда, както и любов към лукса.

Ако последното число на годината на раждане е 2 или 3.

Такъв човек е преди всичко чувствителен, приятно е да се общува с него, защото той излъчва топлина и спокойствие. Той е общителен и приятелски настроен човек. Освен това такива хора са много наблюдателни и имат развито въображение.

Последната цифра на годината на раждане е 4 или 5.

Късметът винаги е на страната на такъв човек. В същото време такива хора са трудолюбиви, имат отлични аналитични умения, а творческото мислене им помага да намерят необичайни решения. Вярват в собствените си сили. Пътуванията и новите преживявания заемат важно място в живота им.

Ако последното число на годината на раждане е 6 или 7.

Такива хора определено са лидери, решителни, понякога могат да бъдат егоцентрични. Дейността им вдъхновява околната среда и се опитват да бъдат в центъра на събитията.

Последното число на годината на раждане е 8 или 9.

Хората, родени в години с тези последни числа, са внимателни при вземането на решения, практични и надеждни. Дисциплината и отговорността им помагат да постигнат целите си, а умението да управляват ги прави ефективни лидери.