Джъстин Тимбърлейк с концерт в Румъния
Секция: Шоубизнес
13 Октомври 2024 17:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джъстин Тимбърлейк с концерт в Румъния

/КРОСС/ Американският реализатор Джъстин Тимбърлейк ще свири за първи път в Румъния на изданието през 2025 година на фестивала " Electric Castle ", който ще се организира от 16 до 20 юли в Клуж-Напока, заяви за Българска телеграфна агенция организация Аджерпрес. „ Точно в точния момент и просто необикновено! " Electric Castle " разгласи първия хедлайнер за изданието през 2025 г: Джъстин Тимбърлейк ще изнесе първия си концерт в Румъния на основната сцена на фестивала, плануван сред 16 и 20 юли. Американската суперзвезда дава обещание шоу, което ще подхожда на силата и харизмата, които го държат на върха измежду най-значимите поп реализатори през последните десетилетия, със комбинация от незабравимите му шлагери и песни от последния му албум „ Everything I Thought It Was ".

До четвъртък в това число почитателите могат да закупят фестивалните си пропуски на специфична цена ", се споделя в прессъобщение от уредниците на " Electric Castle ". Според цитирания източник Джъстин Тимбърлейк, продуцент, създател на песни и артист, е приключен актьор и подобен ще бъде и спектакълът, който ще предложи на почитателите си в Румъния. От „ класическите " шлагери „ Cry Me a River " и „ SexyBack ", прекарали десетки седмици в международните ранглисти, до неотдавна издадените „ Selfish " и „ No Angels ", концертът на Джъстин Тимбърлейк ще бъде пътешестване през всички значими стадии от творчеството му. „ Кариерата на Джъстин Тимбърлейк е чисто удостоверение за артистично дългоденствие и триумф. През годините той е спечелил 10 награди Грами в разнообразни категории и 4 награди Еми.

През 2017 година шлагерът му „ Can`t Stop the Feeling! ", включен в саундтрака на кино лентата „ Тролове ", беше номиниран за „ Оскар " за най-хубава истинска ария, което още един път затвърди статута му на емблематичен реализатор на поп музика. Успоредно с това Тимбърлейк построи солидна кариера и на огромния екран, като напълно неотдавна даде гласа си на героите във кино лентата „ Тролчета: Бандата се събира " (Trolls Band Together), който излиза на екран през 2023 година Успехът на албума `Everything I Thought It Was` добавя впечатляващия връх, като 18-те песни включват сингъла `Selfish` ", показват още уредниците. Още по тематаПодкрепете ни Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z ". Ние се обръщаме към вас с молба - имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие - читателите.