Започва най-мащабното Zoo Expo в България
Секция: ЛЮБОПИТНО
17 Октомври 2024 21:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Започва най-мащабното Zoo Expo в България Екзотични животни, любители на домашни любимци и представители на зоо-индустрията се събират в Пловдив на 18, 19 и 20 октомври 2024

/КРОСС/ Този уикенд в Пловдив ще се проведе най-голямото събитие за домашни любимци и любители на животните в България - PLOVDIV ZOO EXPO 2024, а програмата е по-вълнуваща от всякога!

На 18, 19 и 20 октомври 2024, Международен панаир Пловдив ще се превърне в сцена за едни от най-забавните и вдъхновяващи изложения, семинари и представления, които ще съберат хиляди посетители и специалисти в зоо-индустрията.

18 октомври - Ден за бизнес и професионалисти

Първият ден е посветен на специалистите от зоо-индустрията с вълнуващи презентации на водещи компании. Гостите ще имат възможността да открият иновации в грижата за животни, да видят презентации на водещи компании от индустрията и да се запознаят с най-новите тенденции в грижата за животните. Вечерта завършва с официално откриване и коктейл с музикалното участие на Замунда Банана Бенд - но само за изложителите!

19 октомври - Вълнуващ ден за цялото семейство

Събота е денят за всички, които обичат животните и търсят забавления за малки и големи. Програмата е богата на разнообразни активности - от куклен театър и интерактивни четения с участието на издателство "Меченосец", до екзотични шоута с тропически животни. Срещата с известния кинолог Владо Сивков ще бъде истински празник за любителите на кучета. Забавлението продължава със STAND UP шоу, хумор от Родопите и концерт на Виктор Стамболов от „Гласът на България" и Керана и Космонавтите, които обещават незабравими музикални моменти за любителите на животни. За децата - работилнички, игри и специални театрални представления ще ги въвлекат във вълшебния свят на животните от сутринта до вечерта. Денят завършва с вълнуващо огнено шоу и томбола с награди!

20 октомври - Шоу и забавления

Последният ден от PLOVDIV ZOO EXPO 2024 предлага незабравими шоу програми и концерти. Куклен театърът "Рибарят и Златната рибка" ще зарадва малчуганите, докато любителите на екзотични животни ще могат отново да се насладят на шоуто "TROPICALIA". Известната певица Галатея Мутафова ще омагьоса публиката с изпълнението си "С дъх на Кабаре", а специалният гост Филип Аврамов ще предизвика усмивки с хумористичните си истории за животните. Не забравяйте и вълнуващата томбола с много награди, която ще затвори събитието подобаващо.

На 19 и 20 октомври 2024 ще се проведат две забележителни по своя мащаб кинолжки изложби с над 150 кучета от различни породи - едната изложба е финал на Световната купа 2024, а другата е изложба за Купата на кмета на Община Пловдив.

PLOVDIV ZOO EXPO 2024 обещава да бъде незабравимо преживяване за всички любители на животни, с невероятни шоу програми, забавления за деца и много възможности да научите нещо ново за грижата за домашните любимци.

Очакваме ви с нетърпение на 18, 19 и 20 октомври 2024 в Международен Панаир Пловдив, Палата №3!

Програмата за изложението по часове може да видите тук: https://www.zooexpo.bg/program/

За повече информация - насреща сме!

https://www.zooexpo.bg/program/

https://www.facebook.com/plovdivzooexpo