Nothing Phone 2A и Redmi Note 13 Pro са с 25% отстъпка от Yettel през октомври в кампанията „Рециклирай и спести“
Секция: Технологии
18 Октомври 2024 16:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Nothing Phone 2A и Redmi Note 13 Pro са с 25% отстъпка от Yettel през октомври в кампанията „Рециклирай и спести“ Смарт часовниците Redmi Watch 4 и HUAWEI Watch GT 4 (41 mm) също се предлагат на по-изгодна цена при връщане на старо устройство

/КРОСС/ През октомври Yettel предоставя чудесна възможност на своите настоящи и бъдещи клиенти да се възползват от 25% отстъпка при покупка на ново устройство, ако върнат стария си смартфон, таблет или смарт часовник за рециклиране, независимо от състоянието му. Чрез услугата „Рециклирай и спести", операторът не само стимулира устойчивите навици, но и предоставя реални ползи за своите абонати, които могат да обновят технологичните си устройства на по-достъпни цени.

Промоцията е достъпна както в магазините на Yettel, така и онлайн, като за покупките в интернет клиентите могат да използват промокода „RECYCLE25" при плащане в брой или на лизинг. В допълнение, услугата предлага гъвкавост - старото устройство може да бъде върнато в офис на Yettel, а при сделка от разстояние - чрез куриер при доставка на новия продукт, което прави процеса удобен и бърз.

С намаление през този месец са четири водещи модела - елегантният и иновативен Nothing Phone 2А, способният Redmi Note 13 Pro, стилният смарт часовник Redmi Watch 4 и дамският HUAWEI Watch GT 4 (41 mm), който съчетава лукс и полезни за здравето функции.

Nothing Phone 2А е иновативен смартфон, проектиран с внимание към всеки детайл, включително неговия уникален прозрачен дизайн, който разкрива вътрешните компоненти и LED системата за известия на гърба. Устройството разполага с 6,7-инчов AMOLED дисплей с 120 Hz честота на опресняване, осигурявайки плавно потребителско изживяване. То е защитено с IP54 сертификат за устойчивост на прах и водни пръски. Захранван от Mediatek Dimensity 7200 Pro чипсет, телефонът предлага добра производителност и до 12 GB RAM, което го прави подходящ както за гейминг, така и за ежедневните задачи. Камерата с два сензора от 50 MP и 32 MP селфи камера допълват впечатляващия набор от функции, като батерията от 5000 mAh поддържа бързо зареждане с кабел и безжично зареждане, предлагайки дълготрайна работа с възможност за захранване през целия ден.

Redmi Note 13 Pro предлага отличен баланс между производителност и цена, насочен към потребители, които търсят достъпни, но в същото време безкомпромисни решения. Устройството е оборудвано с 6,67-инчов AMOLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване и HDR10+ поддръжка, осигурявайки наситени цветове и плавна визуализация. Снабден с чипсет MediaTek Helio G99-Ultra , смартфонът предлага оптимална производителност в ежедневните задачи и игри. Телефонът разполага с впечатляваща 200 MP основна камера за висококачествени снимки с оптична стабилизация и 16 MP предна камера за селфита. Батерията от 5000 mAh поддържа 67W бързо зареждане, което означава дълготрайна работа и ефективност в динамичното ежедневие.

Redmi Watch 4 е стилен, функционален и създаден да предложи широк спектър от здравни и фитнес функции на достъпна цена. С 1,97-инчов AMOLED дисплей с висока резолюция, устройството предоставя ярки и ясни изображения, което го прави идеален за използване на открито. Часовникът е оборудван с набор от сензори, които проследяват ключови здравни показатели като пулс, нивото на кислород в кръвта (SpO2), сън и стрес. Redmi Watch 4 поддържа над 150 спортни режима, включително бягане, колоездене и плуване, като е сертифициран с 5ATM водоустойчивост. Батерията му издържа до 20 дни с едно зареждане в типичен режим на използване, което гарантира продължителна работа и удобство.

HUAWEI Watch GT 4 (41 mm) е елегантен смарт часовник, специално създаден за дами, съчетаващ стил и висока функционалност. Със своят изтънчен 41 мм корпус и каишка от бяла кожа, часовникът добавя нотка на изисканост към всеки тоалет. Оборудван с 1,32-инчов AMOLED дисплей, той предлага ярки и живи изображения, които лесно се виждат дори на слънчева светлина. Часовникът разполага с разнообразие от здравни и фитнес функции, включително мониторинг на пулса, SpO2 сензор и проследяване на месечния цикъл. Батерията издържа до 7 дни, като поддържа и множество спортни режими, което го прави перфектен спътник за активния начин на живот.

„Рециклирай и спести" е част от пакета с услуги „Смартфон вселена" на Yettel, с който операторът предоставя допълнителна експертна грижа и така се превръща във водещо място за покупка и притежание на смарт устройства. Останалите предимства включват новата услуга за проверка на техническото състояние на телефона - „Смартфон диагностика", удължената тригодишна гаранция за смартфоните, възможност за допълнителна застраховка „Смартфон протект", както и оторизирания сервиз на Yettel, който осигурява професионална грижа за устройствата.