Задържаха мъж за убийството на брат му в Добричко
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Октомври 2024 18:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Задържаха мъж за убийството на брат му в Добричко

/КРОСС/ Полицията в Добрич задържа мъж за убийството на своя брат. Жители на село Безводица се натъкват на трупа на убития 50-годишен мъж на сметището край селото. Тялото е предадено в съдебна медицина за извършване на аутопсия. На този етап се предполага, че убийството е извършено преди около две седмици. Убиецът е ударил жертвата си с тъп предмет в главата.

Задържаният 53-годишен брат на жертвата е направил пълни самопризнания, информират от ОД на МВР. По информация на Окръжна прокуратура Добрич мъжът е с прокурорска мярка задържане до 72 часа. В понеделник предстои съдът да гледа мярката му за неотклонение задържане под стража.

 В началото на месец октомври, на неустановена към момента дата, помежду им възникнал конфликт. Скарването им прераснало във физически сблъсък и 53-годишният нанесъл няколко удара на по-малкия си брат с тесла. В резултат на това, той получил сериозни травми и починал. След като осъзнал случилото се, укрил тялото на 50-годишната жертва и не подал сигнал за смъртта му. Изясняването на фактите станало възможно в хода на издирването на лицето.