Костадин Костадинов: Нашето общество е проядено от корупция и от чуждо влияние
Секция: Коментари
21 Октомври 2024 06:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов: Нашето общество е проядено от корупция и от чуждо влияние

/КРОСС/ Избирателната активност на частичните избори днес е по-малко от 10%. Ако така продължават нещата, следващата седмица можем да имаме 20% избирателна активност. Това означава, че нашият народ гледа на държавата си, като на едно чуждо тяло, завзето от мафиоти и колониалисти, хора, които обслужват чужди интереси. Това каза снощи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването „120 минути" по бТВ.

Нашето общество е проядено от корупция и от чуждо влияние. Затова трябва да има операция „Чисти ръце", заяви той. „Поради тази причина българските граждани не вярват нито в държавата, нито в медиите, нито в съдебната система, нито в парламента, нито в партиите, нито в правителството. И накрая те саботират собствената си държава", коментира той.

Костадин Костадинов посочи, че списъкът с имена на 800 учители е бил публикуван от организатори на подписка в защита на хомосексуалната пропаганда в училище.

„Ние не сме го публикували, а го показахме на още едно място. Хората, които са подписвали този списък, накрая изрично отбелязват, че са съгласни техните имена да бъдат публични", заяви лидерът на „Възраждане".

Той посочи, че на 26 септември вечерта е бил нарушен два пъти правилника на парламента, който е с ранг на закон, от депутатите от мнозинството на ГЕРБ, на ДПС и на ПП-ДБ и с разпореждане на ръководството на парламента.

„Беше нарушен два пъти правилника при проверката на кворума. Ако се беше стигнало до гласуване, щеше да стане незаконно приемане на закон. Попитахме депутатите на ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ защо нарушават закон, а те отговориха „Защото можем", заяви Костадинов.