Новата балада “Всичко е наред” на Любо Киров
Секция: Шоубизнес
21 Октомври 2024 13:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новата балада “Всичко е наред” на Любо Киров

/КРОСС/ Любо Киров е изкачил всички върхове в българския шоубизнес, но не спира да се предизвиква и да създава нова музика. Месец преди своя голям концерт в зала "Арена София", с който завършва успешното си национално турне, Любо представя пореден сингъл от албума "Ново сърце" - баладата "Всичко е наред".

"Тази песен носи специално послание. Разказ е за моментите, в които човек потъва в себе си. Винаги е по-лесно да се измъкнеш, когато някой ти каже: „Спокойно, всичко е наред", споделя изпълнителят.

Музиката на „Всичко е наред" е на Боян Христов, аранжиментът - на Ангел Дюлгеров, а текстът е на самия Любо Киров. Освен с аудио, "Всичко е наред" излиза и с въздействащо музикално видео. Клипът е по идея на Васил Стефанов и в него специалното участие взима известният актьор Дарин Ангелов.

Идеята във видеото тръгна от спомен за моя баща. Родителската любов е безрезервна и много прилича на божествената", казва още Любо Киров.

Феновете на Любо ще имат възможност да чуят на живо "Всичко е наред" и най-големите му хитове по време на концерта му на 28 ноември в Зала "Арена София". Освен вълнуващи музикални изпълнения, артистът е подготвил изненадващи визуализации и специални гости. Билети можете да намерите ТУК

ГЛЕДАЙТЕ ТУК