Honor Smart 200 5G 256GB е на половин цена в онлайн магазина на Yettel през следващите 48 часа
Секция: Технологии
21 Октомври 2024 17:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Honor Smart 200 5G 256GB е на половин цена в онлайн магазина на Yettel през следващите 48 часа

/КРОСС/ От днес до 12:00 часа на 23 октомври Yettel предлага 50% отстъпка за един от най-новите смартфони от Honor - Smart 200 5G. Той се характеризира със своята издръжливост и качествена изработка, голяма батерия, много пространство за съхранение и предостатъчно RAM памет. Предложението е валидно само онлайн, при сключване на договор за план Total и Total Unlimited и заплащане в брой.

Дисплеят на Honor Smart 200 5G 256GB е защитен от закалено стъкло, а изцяло новата му омекотяваща конструкция е отличена със сертификат SGS Premium Performance, който гарантира устойчивост на падане и натиск. Спокойствието на потребителите е осигурено и от IP64 стандарта, който предпазва смартфона от дъждовни пръски и друг вид намокряне.

Процесорът в сърцевината на телефона е Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2, а RAM паметта е 4GB, но може да бъде удвоена с функцията Honor RAM Turbo. Така с общ капацитет от 8GB, има предостатъчно мощност за работа с по-взискателни приложения, както и за изпълняване на множество задачи едновременно. Вътрешното пространство за съхранение е 256GB, като това е достатъчно да побере до 60 000 снимки.

Основната камера на Honor Smart 200 5G 256GB е 50MP, като разполага с AI Motion Sensing Capture режим, който може интелигентно да разпознава и улавя усмихнати лица, както и движения като скачане или тичане. Дори при повече динамика в сцената, кадрите винаги са кристално ясни.

Батерията на устройството се равнява на 5200 mAh, което е достатъчно за 19 часа непрестанно стриймване на съдържание или до 55 часа непрекъснато слушане на музика. Ultra Power-Saving режимът би могъл да произведе до 60 минути телефонни разговори с последните 2% от заряда. Самото зареждане се извършва със скорост достигаща 35W.

Honor Smart 200 5G 256GB е наличен в два цвята - черен и зелен, и както за всички други смартфони, закупени от Yettel, за него са валидни специалните предимства на пакета „Смартфон вселена". Той предлага удължена тригодишна гаранция, ремонт в оторизиран сервиз в случай на повреда, възможност за допълнителна застраховка и проверка на състоянието на устройството с услугата „Смартфон диагностика", както и опция за рециклиране на стар апарат в замяна на намаление при покупка на нов. Тези удобства осигуряват на клиентите сигурност и защита, както и по-дълга и екологично отговорна употреба на техните мобилни устройства.