„Космонавтите“ гостуват на Керана в студиото на „Коя е тази песен?“ – тази вечер от 22:00 ч. по bTV
Секция: Шоубизнес
22 Октомври 2024 20:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Космонавтите“ гостуват на Керана в студиото на „Коя е тази песен?“ – тази вечер от 22:00 ч. по bTV В новия епизод на музикалната игра се състезават рок и метъл фен срещу почитател на денс и хаус музиката

/КРОСС/ Тази вечер от 22:00 ч. по bTV водещата на „Коя е тази песен?" ще посрещне много специални гости в публиката, а именно момчетата от бандата й „Керана и Космонавтите". Тя ще ги приветства с широката си усмивка, още преди да посрещне състезателите в епизода и ще побърза да ги предупреди в шеговития й стил „да не подсказват!".

И тази вечер страхотните музиканти от „Ку-Ку Бенд", водени от Евгени Димитров - Маестрото са готови с нова порция много любими песни на зрителите от най-различни жанрове, времеви периоди и езици, и носещи както винаги страхотни емоции и настроение.

С отлични музикални знания, добър слух и стратегия в епизода тази вечер един срещу друг ще се изправят - рок фен, който по професия е технически сътрудник и PR - почитател на хаус и денс стиловете. Единият от тях ще си мечтае в Музикалната рулетка да се паднат „песни на Ку-Ку Бенд", а другият ще приветства всяка възможна тема, готов да се впусне в музикалната игра „през глава".

Кой от двамата ще се справи по-бързо и най-вече вярно със заглавията на песните и ще победи в забавната игра, зрителите на bTV ще разберат довечера в 22:00 часа, а сред песните, които ще звучат в епизода са едни от най-големите хитове на група „Тангра", Сашо Роман, Уайтснейк, Куин и много други.

Не пропускайте „Коя е тази песен?" и утре вечер /сряда/ по bTV, когато очарователната водеща на музикалното съревнование и колегите й от „Ку-Ку Бенд" ще посрещнат в студиото още една смела двойка меломани - графичен дизайнер и икономист.