Булстрад Живот с награди в три категории в конкурса "NEXT DiFi Awards" 2024
Секция: БЪЛГАРИЯ
23 Октомври 2024 09:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Булстрад Живот с награди в три категории в конкурса "NEXT DiFi Awards" 2024

/КРОСС/ В навечерието на своя 30 годишен юбилей Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп получи тринагради за постиженията си в сферата на иновациите и дигитализацията от първото издание наконкурса за финансови иновации NEXT DiFi Awards, организиран от b2b Media:

• В категория "Най-иновативна застрахователна компания" - 1 място

• В категория "Иновация в застрахователната сфера" - 2 място

• В категория "Клиентско изживяване" - 2 място

Отличията са за мобилното приложение B-Assist, чиято първа версия дружеството пусна през2016 година и продължава да развива и надгражда постоянно в услуга на своите клиенти, за даим осигури по-добро клиентско изживяване. По данни от вътрешно проучване заудовлетвореност от обслужването сред клиентите на Булстрад Живот от 2024 година, над 90% отклиентите, които ползват приложението са удовлетворени от него.

Конкурсът "NEXT DiFi Awards" 2024 проследява напредъка на компаниите по различнинаправления, свързани с дигиталните финансови инструменти, новите технологии, съвременнитепредизвикателства във финансовия сектор. Силен акцент се поставя върху финансовитеиновации и най-бързо развиващите се компании в бранша - банки, застрахователни институции,небанкови финансови институции, международни финтех компании.