Керана ще е водеща и на новата музикална игра „Помниш ли текста?“ от 5 ноември в 22:00 часа по bTV
Секция: Шоубизнес
25 Октомври 2024 21:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Керана ще е водеща и на новата музикална игра „Помниш ли текста?“ от 5 ноември в 22:00 часа по bTV „Ку-Ку Бенд“ отново с главна роля в хитовото музикално шоу

/КРОСС/ Новото музикално предаване на bTV - „Помниш ли текста?", тръгва в прайм-тайма на телевизията на 5 ноември от 22:00 ч. и ще се излъчва всеки вторник и сряда вечер по същото време. След успешния си дебют този тв сезон в ролята на водещ, харизматичната Керана ще продължи да дирижира с неподправената си усмивка събитията и в най-новото музикално предаване на медията.

„Освен, че играят, участниците в това шоу и пеят, и всеки епизод е като един концерт!", споделя водещата Керана, а Евгени Димитров - Маестрото напомня на зрителите, че ги очаква истинско забавление и хубава музика, с много интересни и колоритни участници.

Във всеки епизод на „Помниш ли текста?" един състезател ще бъде в светлините на прожекторите в уютното студио на играта, което наподобява караоке бар. По време на играта неотлъчно до състезателя ще бъде водещата Керана, подкрепена от музикантите от „Ку-Ку Бенд" и Евгени Димитров - Маестрото. Във всеки етап от играта, състезателят ще може да избира по една песен от девет различни музикални категории и ще пее на живо, съпроводен от бенда в студиото, докато текстът се прожектира на екран (като в караоке). Всяка от деветте категории ще представя различни музикални жанрове, времеви периоди, теми или изпълнители. Ще звучи страхотна музика - от утвърдени хитове до съвсем нови песни. Но когато музиката внезапно спре и текстът изчезне, играчът ще трябва да успее да допълни правилния липсващ текст. Състезателят постепенно ще печели суми, изкачвайки се нагоре в паричната скала, а освен добра памет и музикални познания, винаги е добре да има и артистичен талант. В шоуто ще има и една 10-а песен, така наречената „Златна песен", в която играчът ще има възможност да се бори за голямата награда в забавното състезание.

Музикалната игра „Помниш ли текста?" е по лиценз на изключително успешния американски телевизионен формат "Don't Forget the Lyrics", доказан през годините като абсолютен рейтингов хит.  До момента той е продуциран в десетки страни по света,  сред които Дания, Хърватия, Австрия, Австралия, Гърция, Унгария, Индия, Мексико, Тайван, Обединеното Кралство, Испания, Словакия и много други. В България продуцент на предаването за bTV е "ЕМД Ентертеймънт".

Гледайте, пейте и се забавлявайте с „Помниш ли текста?" от 5 ноември по bTV.