• 27 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7533
  •  GBP / BGN 2.3443
  •  CHF / BGN 2.0692
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Любомир Каримански: Аз съм човек, който винаги приветства преговорите

Любомир Каримански: Аз съм човек, който винаги приветства преговорите

/КРОСС/ В предаването „Панорама" по БНТ Любомир Каримански, каза че когато се гради нещо, важно е да има стабилна основа. „Ние започнахме реално след последния избор и беше ясно показано по медиите, така че всеки един от преговорите бяха предавани. Но тук по-важното е стабилността на основата. Дали тази основа се гради на дилетантство или се гради на професионализъм?"

По-важното нещо е да кажем, че ако извадим коалиционното споразумение и много е лошо, когато млади политици използват квалификации, а те не са най-доброто нещо, заяви Каримански. „Аз работя с факти, с това да можем да сравняваме неща и в коалиционното споразумение мога да ви изкарам поне над 15 неща, които са нарушени".

Един от моите колеги е бил викан в лабораторията на „Драган Цанков", за да го убеждава да бъде част от новата тройна коалиция, разказа Каримански. „Всеки един от нашите депутати е достатъчно съвестен, принципен и лоялен към това, което сме заложили в програмата и партията ИТН".

Аз съм човек, който винаги приветства преговорите и разумът, не изключвам вариант, в който може да се разговаря, но въпросът е в каква форма ще бъде това правителство, обясни Каримански. „Ако едностранно се налагат някои неща от страна на правителството, това няма как да стане повече. Ако не сме отчели ефектите от дадени антикризисни мерки, и ние никога не сме казали, че сме против антикризисните мерки - напротив".

Актуализацията на бюджета ще бъде подкрепена на първо гласуване в парламента и не за нещо друго, искам да направя ясното разграничение защо гласувахме въздържали се по време на комисията - защото в държавния бюджет никой не отчете всички онези остойностявания на антикризисните мерки по натурални показатели, заяви още Каримански.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Принципно си прав за преговорите и разума, но отиди и ги кажи тези неща на „моралиста”, вашият лидер и след това разкажи какъв е резултата. Неговият морал вече е ясен не само на чалга екипа му, но в партията и на всички, които са контактували с него.

11.06.2022 17:34:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.