• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Kaufland продължава модернизацията на магазините си

Kaufland продължава модернизацията на магазините си

/КРОСС/ Най-голямата търговска верига у нас продължава модернизацията на своите хипермаркети с обновяването на обектите си в кварталите „Овча купел“ и „Надежда“. От началото на годината Kaufland България инвестира над 35 млн. лв. в реновиране на магазините си, като за новоремонтираните два филиала са вложени общо над 6.2 млн.лв. Модернизацията е част от цялостното трансформиране на хипермаркетите, което включва, както внедряване на технологични иновации, така и разширение на продуктовия асортимент.

„Модернизацията на съществуващите ни хипермаркетите е неразделна част от експанзията на Kaufland България. В последната една година модернизирахме общо 11 филиала, а за 2023 г. предстои да реновираме още 13 магазина в цялата страна. Модернизацията протича, както вътре – в самите магазини, така и извън тях - чрез нашата One Stop Shopping концепция. В резултат на нея в последните 2 години сме разширили услугите за нашите клиенти с над 70 нови партньорски обекта в цялата страна“, коментира главният изпълнителен директор на Kaufland България – Иван Чернев.

Модернизирането на търговските зони включва цялостна реорганизация на магазинното пространство, съобразно най-актуалните международни стандарти. Новото разпределение на стоките улеснява клиентите по време на пазаруването, намалява времето за пазар и подобрява цялостното клиентско преживяване. За удобство на клиентите и в двата обекта са поставени и каси за самообслужване, каквито Kaufland внедрява поетапно във всички свои хипермаркети.

Жителите на „Овча купел“ ще могат да се възползват и от богатия асортимент на ToGo витрината с качествени и свежи продукти, удобни за директна консумация. Като част от зелената политика на компанията в хипермаркета е внедрена изцяло нова енергийно ефективна хладилна техника, чрез която хипермаркетът намалява въглеродните и шумови емисии от дейността си.

С многообразие от продукти и услуги в зоната с наематели модернизираните хипармаркети надграждат One Stop Shopping концепцията на веригата, която осигурява изцяло нова атмосфера за пазаруване и превръща Kaufland в мултифункционален търговски център.  Клиентите на Kaufland и в двата обекта ще имат на разположение допълнителни услуги, предлагани от партньори на компанията, като аптека SoPharmacy, обувки Diechmann, каса на EasyPay, SDI, InMedio и Mr.Almond. В зоната за наематели в хипермаркета в кв. „Овча купел“ ще са разположени оптика JOYи RepEat, а в кв. „Надежда“ посетителите ги очакват офис на Vivacom и сладкарница Skyline.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.