• 19 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8031
  •  GBP / BGN 2.3518
  •  CHF / BGN 2.0805
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Костадин Костадинов: Ние трябва да имаме собствена валута

Костадин Костадинов: Ние трябва да имаме собствена валута

/КРОСС/ Политиците използваха децата в предизборната кампания. Това каза лидерът на партия „Възраждане" Костадин Костадинов в предаването „Събуди се" по Нова телевизия.

Според партия „Възраждане" Националната природоматематическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов" е нарушила забраната за политическа дейност.

„Учителят по география си е позволил да зададе тема, която няма нищо общо с неговия предмет. Това е меко казано осъдително, защото Истанбулската конвенция е отхвърлена от Българския конституционен съд като незаконна. Затова този учител няма право да дава на учениците да пишат по тази тема", обясни Костадинов и допълни, че депутатът Ангел Янчев се е свързал с ръководството на училището, след като с него се е свързала майката на дете, получило двойка по темата, преди месеци.

„Големият въпрос е защо след като Ангел Янчев търси директора преди два месеца и половина, директорът изведнъж се сеща, по средата на капанията, че е бил търсен преди два месеца и половина", коментира той.

По негови думи има неща, които са абсолютно недопустими в училищна среда. „Това, че се изучава творчеството на един автор, не означава, че се засяга сексуалната ориентация на автора", посочи Костадинов.

Според лидера на „Възраждане" проблемът е, че през последните години се внушава, че хомосексуализмът е нещо нормално. „Огромната част от човечеството не приема това и го смята за извращение. Когато в нашето общество се опитват да превърнат ненормалното в нормално, трябва да има съпротива", каза Костадинов.

„Възраждане" не подкрепя приемането на еврото в България. „Ако имам влогове в монголски тугрици, означава ли това, че обичам Монголия? Ние трябва да имаме собствена валута. Българският лев е непоклатим", посочи Костадинов.

Нова телевизия, „Събуди се"

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Всички бивши колонии се освободиха от валутата на владетелите си. Големи глупаци?

Преди 2 часа

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.