• 21 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7516
  •  GBP / BGN 2.3309
  •  CHF / BGN 2.0618
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Fibank предлага потребителски кредит с лихва от 4.1%

Fibank предлага потребителски кредит с лихва от 4.1%

/КРОСС/ Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага промоция по потребителски кредит с променлива лихва от 4.1%. Този лихвен процент е специално за клиенти, подали своето искане до 19 април 2022 г.

Промоционалните условия се прилагат при превод на дохода по сметка във Fibank. Също така клиентите ще могат да се възползват от кредитна карта и банков пакет за електронно банкиране, така че да имат бърз и лесен достъп до своите средства навсякъде и по всяко време.

Размерът на отпускания кредит е до 80 000 лева или тяхната равностойност в евро, при максимално дълъг срок до 10 години.

Желаещите да кандидатстват за потребителски кредит могат да го направят изцяло онлайн. Първа инвестиционна банка предлага на клиентите възможност за дистанционно подписване на всички необходими документи. Допълнителен стимул за клиентите е и липсата на такси за кандидатстване онлайн и такса за предсрочно погасяване.

Друго предимство, от което клиентите могат да се възползват, е предварително одобрен овърдрафт по дебитна карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна лихва за първата година.

Всеки клиент има възможност да използва и услугата „Видео консултация“ - експертите на Fibank винаги са на разположение да отговорят на всички въпроси от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 ч., а видеоразговорът е напълно безплатен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Ирина

Неслучайно Fibank са предпочитаната банка от хората у нас!

25.01.2022 21:19:05

Калоян

Определено лихвата на Fibank по това предложение е атрактивна и си заслужава!

25.01.2022 17:52:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.