• 08 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8051
  •  GBP / BGN 2.3171
  •  CHF / BGN 2.0140
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

XI Национално състезание по първа помощ на Българския младежки Червен кръст

XI Национално състезание по първа помощ на Българския младежки Червен кръст

/КРОСС/ Имаме удоволствие да Ви поканим на XI Национално състезание по първа помощ на Българския младежки Червен кръст, което ще се проведе на 7 юли 2024 г. (неделя) в Националния учебно-логистичен център на БЧК, с. Лозен, ул. „Полуврак" 31.

Събитието се провежда от 2001 г. насам  и има за цел да покаже нивото на подготовка за реакция при бедствия и кризи на Младежките аварийни екипи, както и да популяризира дейностите на Българския младежки Червен кръст сред обществото.

В състезанието ще участват общо над 200 доброволци от цялата страна и 20 екипа с участници на възраст между 15 г. и 19 години. Младежите ще демонстрират своите умения по оказване на първа долекарска помощ, психосоциална подкрепа, реакция при бедствия и знания за Международно движение на Червения кръст и Червения полумесец.

Главни съдии на събитието ще бъдат д-р Благомир Здравков, Изпълнителен директор на СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев" и д-р Десислава Кателиева, Председател на Националната асоциация на работещите в спешната помощ.

Официалното откриване на IX Национално състезание по първа помощ ще  започне в 9:30 часа на 7 юли 2024 г. в НУЛЦ на БЧК - Лозен.

На откриването ще присъстват представители на ръководството на Българския Червен кръст и Българския младежки Червен кръст, както и партньорски организации и институции.

Разчитаме, през Вас - медиите, посланието на БМЧК за хуманност и подкрепа на каузите на БЧК да достигне до обществото и да мотивира младите хора.

Лице за контакт на място: Стели Джамбазова, Председател на Българския младежки Червен кръст, тел. номер: 0896254552, s.djambazova@redcross.bg

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.