• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Том Круз почерпи с 300 коледни торти

Том Круз почерпи с 300 коледни торти

/КРОСС/ Том Круз подари на екипа на филма „Мисията невъзможна 7" 300 коледни торти, съобщи The Sun. Актьорът долетял в Лондон от САЩ, специално за да почерпи колегите си със сладкишите, приготвени в неговата любима пекарна в Лос Анджелис.

Полетът на десертите с частен самолет стрували на Круз баснословна сума, но цифрата не се уточнява. „Да, това е екстравагантно, но Том е невероятно щедър човек и искаше да направи нещо специално за всеки един, който е работил заедно с него във филма", твърди източник на изданието. В процеса на работа по продукцията, който нееднократно бе прекъсван заради случаи на коронавирус, обаче се съобщаваше и за доста грубо държание на Круз, въдворяващ ред и дисциплина в екипа.

През август по време на снимките за „Мисията невъзможна 7" Том Круз се приземи с управлявания от него хеликоптер в градината на непознато британско семейство. Местната жителка Алисън Уеб и децата й били предупредени, че поради временно затваряне на летището в Ковънтри на територията на имота им ще се приземи VIP екипаж, но тогава името на госта не бе съобщено. Когато 59-годишния холивудски ас кацнал в градината на британците, те били силно изумени. За благодарност актьорът позирал за снимка със семейството, а после повозил децата с вертолета.

„Мислех си, че ще е страхотно децата да видят хеликоптер в градината, затова дадох разрешение за кацане. Когато от него слезе Том Круз, това беше просто уау! Той се приближи да си побъбри с децата и ни благодари", разказва Алисън Уеб и описва деня като невероятен и сюрреалистичен.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.