• 23 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7516
  •  GBP / BGN 2.3309
  •  CHF / BGN 2.0618
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Със силна листа от 28 кандидати коалиция „БСП - Обединена левица“ се регистрира за предстоящия вот

Със силна листа от 28 кандидати коалиция „БСП - Обединена левица“ се регистрира за предстоящия вот

/КРОСС/ „За първи път лявото политическо пространство се явява по този начин на избори - обединено. Интересът към листата беше не просто голям. След като бяхме готови с пълната листа останаха и трима кандидати като резерви. Но най-важното е, че в лявото пространство сме заедно и ще водим позитивна, градивна и добронамерена кампания".

Това каза водачът на листата и председател на Икономическата комисия в 50-ото НС - инж. Петър Кънев, минути преди коалиция „БСП - Обединена левица" да регистрира в Районната избирателна комисия в Бургас листата си с кандидати за народни представители за 2-ри МИР-Бургас за предстоящия на 27 октомври парламентарен вот.

По думите на инж. Кънев, листата, в която фигурират точно 28 личности, е изключително силна.

„Очакваме по-добър резултат. Взели сме си поука от стари грешки и се надяваме избирателят да ни прости и да ни подкрепи на тези избори", каза вторият в листата и областен председател на БСП, Тодор Байчев. На въпрос, дали има конкуренция между кандидатите в листата, той беше категоричен: „Не! Нещо повече - нашата цел не е конкуренцията, а обединението", поясни Байчев.

Според третия в листата, настоящият общински съветник от гражданско движение БУРГ - Живко Табаков, обединението не цели просто висок резултат в кампанията, а ефективни регионални политики, които са заложени в програмата на БСП и трябва да бъдат осъществени на национално ниво, защото са в полза на гражданите.

„Личностите и партиите обединени в Коалицията не поставят в центъра партийни интереси, а този на обществото и хората. Точно това трябва да е и причината гражданите да ни гласуват доверие. И вярвам, че ще го направят", каза шестата в листата финансистът Даниела Алакушева.

Цялата листа с кандидати за народни представители на коалиция „БСП - Обединена левица" от Втори избирателен многомандатен район - Бургас, можете да видите в прикачения файл.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.