• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8298
  •  GBP / BGN 2.3159
  •  CHF / BGN 2.0405
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

„Възраждане“ представи листата си в 9 МИР Кърджали

  „Възраждане“ представи листата си в 9 МИР Кърджали

/КРОСС/ На пресконференция днес беше представена листата на „Възраждане“ за 9 МИР Кърджали. Кандидатите за народни представители в нея бяха представени от д-р Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“ и от инж. Георги Георгиев – водач на листата на „Възраждане“ в 9 МИР Кърджали  на предстоящите предсрочни парламентарни избори, които ще се проведат на 2-ри октомври 2022 г. 

Инж. Георги Георгиев беше част от парламентарната група на “Възраждане“ в 47-то Народно събрание, избран от 9 МИР Кърджали. 

Той  е завършил  Химико-технологичен и металургичен университет, гр. София, специалност „Стъкло, керамика и свързващи вещества“. Има  специализация по Технология на неорганичните вещества от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – гр. Бургас.  Втори в листата е д-р Венко Вълчев. Завършил е „Хуманитарна медицина“ в Тракийския университет, гр. Стара Загора, работи, като лекар в Ендокринология в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“. Понастоящем е  председател на  структурата на „Възраждане“  в Кърджали. Трети в листата е Иван Дафинкичов. Той е завършил „Радио и телевизионна техника" в Колеж по телекомуникация и пощи – гр. София. Към момента се реализира професионално в сферата на търговията. Четвърти в листата на „Възраждане“ е  Николина Колева, която е завършила  „Мениджмънт на туризма“ и „Начална педагогика“. Работи, като начален учител в СОУ „Отец Паисий“ – гр. Кърджали. На пето място в листата е Николай Лукаревский. Той е бесарабски българин. В България се занимава със земеделие и животновъдство. Средната възраст на листата е 45 години.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.