• 08 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8051
  •  GBP / BGN 2.3171
  •  CHF / BGN 2.0140
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

НДК ще се превърне в сцена на илюзията с шоуто C'est la Magie

НДК ще се превърне в сцена на илюзията с шоуто C'est la Magie
Остават броени дни до края на промо билетите за магическото събитие на годината

/КРОСС/ Най-очакваното шоу C'est la Magie идва в България този октомври, като част от европейското турне на петима топ илюзионисти от три континента.

След като покорят публиката в Атина и Белград, Луис де Матос, Дарси Оук, Енцо Уейн, Джеймс Мор и Ю Хо-Джин ще провокират българските зрители с наелектризираща комбинация от умопомрачителна магия и зашеметяващи трикове, част от които ще бъдат представени за първи път пред публика на живо.

В продължение на 3 дни любителите на илюзията и онези, които не вярват в нея, ще станат свидетели на удивителен спектакъл, в който се преплитат различните стилове и несравним талант на най-популярните световни илюзионисти.

От сцената в Зала 1 на НДК те ще изпълнят високотехнологични и иновативни трикове, левитация, невъзможна телепортация и предизвикателни дръзки измъквания.

„Умните" технологии и изкуственият интелект също намират място в спектакъла, а майсторите на илюзията загатват, че в избран момент именно публиката става основна част от магията.

Подгответе се за едно незабравимо магическо изживяване, в което отблизо ще видите най-впечатляващите и хипнотизиращи трикове, които ще ви удивят и буквално ще ви накарат да повярвате в невъзможното.
Приготовленията за спектакъла вече са в ход, тъй като е необходима сериозна техническа подготовка, а сред дългия списък с изисквания за продукцията са позициониране на специфично оборудване и механизъм за вкарване на хеликоптер на сцената в залата.

За иновативните визуални ефекти на сцената се грижи екип от над 100 човека, но едва единици от тях са посветени в механиката на фокусите, а самите трикове знаят единствено магьосниците.

C'est la Magie ще се излъчва на три екрана в залата, а дублажът на български език ще превърне представлението в удоволствие за най-малките и най-възрастните. Организаторите обещават и възможности за среща с илюзионистите, наред с още изненади.

Макар и да остават месеци до магическата кулминация C'est la Magie, интересът към шоуто е значителен - над 5000 български фенове на магията взеха своите билети само в първите 24 часа от старта на продажбите, а остават броени дни до края на промо билетите на най-добри цени.

Билети могат да бъдат закупени чрез www.clmagie.bg или в мрежата на Easy Pay в страната.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.