• 27 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7533
  •  GBP / BGN 2.3443
  •  CHF / BGN 2.0692
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Кулинарното шоу на Димитър Тончев ще зарадва малки и големи на „Калпазанска есен“

Кулинарното шоу на Димитър Тончев ще зарадва малки и големи на „Калпазанска есен“
В мобилната кухня „Lidl на път“, кулинарят ще демонстрира как да се храним с мисъл за нашето здраве и здравето на планетата

/КРОСС/ На 28 септември от 10:00 ч. в Sofia Ring Mall ще се проведе първото издание на „Калпазанска есен" - едно събитие с много забавни и спортни активности за малки и пораснали деца. Всички гости ще имат възможност да присъстват на атрактивна кулинарна демонстрация, водена от Димитър Тончев в мобилната кухня на Lidl. Като част от кампанията #ХраненеСмисъл, която насърчава, информира и образова малки и големи за ползите от осъзнатото хранене, известният кулинар ще покаже как да приготвим вкусни ястия, подходящи за училищен обяд в кутия.

Колко вкусно и лесно е да се храним здравословно? Как да избираме качествени и достъпни продукти? Как да приготвим пълнозърнести палачинки, тортила с бъркани яйца и хрупкав карфиол? Всичко това гостите на „Калпазанска есен" ще разберат по време на кулинарната демонстрация на Тончев от 13:00 часа, в мобилната кухня „Lidl на път", до амфитетъра в Sofia Ring Mall.

На същото място, от 10:00 часа, по време на цялото събитие, децата и техните родители ще могат да посетят и интерактивната инсталация #ХраненеСмисъл, от която да научат полезни съвети за здравословно и осъзнато хранене и кои са основните принципи на Планетарната диета - хранене с грижа за нашето здраве и и за опазването на околната среда.

Инициативата Калпазанска есен се организира за първа година от портала „Новите родители", като организаторите дават възможност на всички желаещи да участват активно в програмата и игрите на събитието.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.