• 08 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7625
  •  GBP / BGN 2.3196
  •  CHF / BGN 2.0829
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

MANOWAR идват на Midalidare Rock in the Wine Valley 2025

MANOWAR идват на Midalidare Rock in the Wine Valley 2025

/КРОСС/ MANOWAR се завръщат в България! Те ще бъдат хедлайнер в първия ден на Midalidare Rock In The Wine Valley 2025, на 11 юли, петък. Новината бе обявена в края на първата концертна вечер от тазгодишния фестивал. „Специалният повод отбелязва дългоочакваното пето завръщане на MANOWAR в страната и това ще бъде най-голямата ни продукция в България досега“, споделят от групата. MANOWAR подготвят ексклузивно шоу в чест на несравнимата лоялност на българските Manowarriors.

Това ще бъде вечер на легендарни и вдъхновяващи метъл химни, изпълнена с несравнима енергия и най-вече с единството на Manowarriors, което превръща всяко изпълнение на MANOWAR в незабравимо събитие. Празнувайки 45-ата годишнина от основаването си, MANOWAR ще тръгнат на турнето „Blood of Our Enemies Tour 2025“, с което ще отпразнуват съответно албумите „Hail To England“ и „The Sign Of The Hammer 2024“, както и ще представят допълнителни любими песни на феновете от огромната си кариера, разгърнати в чисто нова сценична продукция. 

„От първия път, когато дойдохме тук през 2007 г., ние се свързахме с хората в България“, казва басистът на MANOWAR, Joey De Maio. „Невероятната енергия, несравнимата страст и несломимият дух на нашите български фенове показаха на целия свят, че те са сред най-силните и най-добрите ни фенове! Горди сме да поканим всички да се присъединят към нас в красивата обстановка на Midalidare Estate и да отпразнуват заедно с нас върховната сила и мощ на истинския метъл!" Тридневните билети за Midalidare Rock In The Wine Valley са вече в продажба. Ограничено количество еднодневни билети ще бъдат пуснати в началото на 2025-а година.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.