• 08 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8051
  •  GBP / BGN 2.3171
  •  CHF / BGN 2.0140
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Николай Марков: Защо да се оттеглям, аз съм председател на „Величие“ и на парламентарната група

Николай Марков: Защо да се оттеглям, аз съм председател на „Величие“ и на парламентарната група
Интервю на Николай Марков за BTV „Тази сутрин“

/КРОСС/ Защо да се оттеглям, аз съм председател на „Величие" и на парламентарната група. Това каза в интервю за BTV „Тази сутрин" Николай Марков по повод призива на Централния съвет на партия „Величие" той да освободи поста на председател на парламентарната група, а Виктория Василева да напусне като заместник-председател на парламента.

По думите на Марков на конференция на формацията той е бил избран за председател и поздравен от Албена Пекова.

Задължение на тези, които проведоха конференцията, е да внесат документите в съда. Оказа се, че това е поредната измама и те не са ги внесли. Това е документална измама, заяви Николай Марков.

В сайта на партия „Величие" в момента като председател е посочена Албена Пекова. Марков не фигурира и в Централния съвет.

Аз и без тази партия мога, г-жа Пекова е в тежка финансова зависимост от Михайлов (Ивелин Михайлов, идеолог на „Величие"), те двамата постъпиха некоректно, коментира Марков.

Той обяви, че разломът в отношенията му с Ивелин Михайлов е настъпил, защото е поискал да бизнесът на Михайлов да се отдели от партийната работа. Поискал е да престанат да се събрат пари в кашони и да се продават книги на Михайлов по 150 лв.

Дават ги присъстващите, пускат ги в кашона - който идва на срещите на партията с Ивелин Михайлов. Всички координатори на т. нар. партия „Величие" са от „Тогедър" - фирмите, които са брокери и които казват на хората, учат ги как се теглят пари от банки и защо се теглят, да инвестират, разказа Марков.

Преди дни идеологът на политическата формация Ивелин Михайлов, който не е депутат, заяви, че е получил заплаха за живота си от Марков. Ябълката на раздора била подкрепа за проектокабинета на ГЕРБ-СДС.

Той обяви още, че Николай Марков и Виктория Василева му казали, че „Величие" ще получи министерски постове срещу гласовете си в пленарната зала.

В крайна сметка депутатите от „Величие" гласуваха против кабинета на ГЕРБ-СДС с кандидат за премиер Росен Желязков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тоз глупак не разбра, че му дръпнаха вълшебното килимче.... Само на сто хил.глупака дали им е дошъл акъла?

05.07.2024 13:45:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.