• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7532
  •  GBP / BGN 2.3297
  •  CHF / BGN 2.0675
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Медведев: След атаката на ВСУ в района на Курск няма да има преговори

Медведев: След атаката на ВСУ в района на Курск няма да има преговори

/КРОСС/ След атаката на украинските въоръжени сили (ВСУ) в района на Курск, Русия няма да води никакви преговори с Киев, докато врагът не бъде напълно победен. Това каза заместник-секретарят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев.

"След като неонацистите извършиха терористичен акт в Курска област, всичко си дойде на мястото. Празното бърборене на неоторизирани посредници на тема красив свят е прекратено. Сега всеки разбира всичко, дори и да не го казва на глас. Те разбират, че няма повече преговори, докато врагът не бъде напълно победен!", написа Медведев в Telegram.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Малка поправка. Русофоба е педераст, то е ясно и безспорно. Родина на фашизма е Италия, а Германия на националсоциализма. Две различни неща са, макар разликите да са пренебрежими. А що се отнася до русофоба - да го духа ида пълзи под камъка. Укрите, дето толкова са му на сърце, вече са ритнали бакърчето и това прави нервите му оголени и чувствителни, до степен да му изключат мозъка.

22.08.2024 10:24:38

Анонимен

Русофоб, много си слаб по история. Родината на фашизма е Германия и затова се нарича нацизъм. Целият свят го знае това, само ти не.

22.08.2024 08:36:13

Анонимен

Родните русороби досущ, като господарите им в Москва само за смърт зоват, зомбита най големите нацисти са начело на Русия днес...Фашизма е бледо копие на варварския рашизъм царуващ в Русия...

21.08.2024 17:36:54

Анонимен

Смърт за нацистите!

21.08.2024 12:55:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.