• 01 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7469
  •  GBP / BGN 2.3411
  •  CHF / BGN 2.0721
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

България представя многобройните възможности за MICE туризъм пред участници от 9 държави

България представя многобройните възможности за MICE туризъм пред участници от 9 държави
Информационен тур промотира страната ни като ключова дестинация за бизнес събития

/КРОСС/ От 28 септември до 2 октомври 2024 г. България е домакин на информационен тур, посветен на MICE туризма (срещи, стимулиращи пътувания, конференции и изложения). В тур-а участват представители от Австрия, Германия, Гърция, Испания, Италия, Латвия, Румъния, Турция и Унгария. Основната цел на събитието е да се демонстрират възможностите за организиране на бизнес събития в страната ни и да се създадат нови партньорства между български и чуждестранни професионалисти в сферата на MICE туризма.

Програмата на участниците включва посещения на ключови локации като конгресни центрове, хотели, ресторанти и обекти, подходящи за корпоративни, културни и спортни събития. Освен това се организират индивидуални B2B срещи с български специалисти, както и презентации за възможностите, които България предлага като MICE дестинация.

Турът е резултат от съвместните усилия на Министерството на туризма, Столична община, Българското конгресно бюро, общините Пловдив, Велинград и Боровец, както и представители от туристическия сектор. Събитието демонстрира ангажимента на България да укрепи позициите си на международната сцена като конкурентна дестинация за MICE туризъм.

Министерството на туризма изразява благодарност на всички партньори за тяхната подкрепа и принос към успеха на инициативата.

Пресцентър на Министерството на туризма

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.