• 21 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7516
  •  GBP / BGN 2.3309
  •  CHF / BGN 2.0618
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Двама полицаи загинаха в Бургас при тежка катастрофа след преследване на автобус с мигранти

Двама полицаи загинаха в Бургас при тежка катастрофа след преследване на автобус с мигранти

/КРОСС/ Тежка катастрофа в Бургас. Около 5 часа тази сутрин автобус с мигранти се вряза в павилион и патрулен автомобил по време на преследване с полицията. Загинали са двама полицаи, преследвали автобуса с мигранти.

Заради инцидента е затворена голяма част от кръстовището на "Трапезица". Към Бургас пътува и служебният вътрешен министър.

В "Денят започва" заместник-главният секретар на МВР Станимир Станев заяви, че жертвите на тежкия инцидент са полицаи от ОДМВР - Бургас, които са патрулирали на входа на града.

Преди загиналите да се включат в преследването на автобуса с мигранти, превозното средство не се е подчинило на два опита за спиране от постове на "Гранична полиция". Патрулирашщите полицаи в морския град поели автобуса при влизането му в Бургас и предприели действия за спирането му. При гонка по улиците на града автобусът катастрофира и на място загиват двамата служители на реда.

Няма данни за сериозно пострадали пътници в автобуса. В него са пътували 47 мигранти - мъже, жени и деца, които в момента са на мястото на катастрофата. Тепърва ще се изяснява националността им.

В "Денят започва" заместник-главният секретар на МВР Станимир Станев изказа съболезнования на семействата на загиналите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Никой политик и български журналист не смее да се докосне до първопричината да загинат българските полицаи – емигрантският натиск в резултат на водените войни в Близкия изток, от знайно кого, а също заради краденето на природните богатства на тези страни.

25.08.2022 10:41:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.