• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7582
  •  GBP / BGN 2.3222
  •  CHF / BGN 2.0833
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Президентът Радев няма да води българската делегация за Срещата на върха на НАТО в САЩ

Президентът Радев няма да води българската делегация за Срещата на върха на НАТО в САЩ

/КРОСС/ Президентът Румен Радев не приема предложението на Министерския съвет да ръководи българската делегация и да участва в срещата на държавните и правителствени ръководители на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон. Това гласи съобщение от администрацията на държавния глава, изпратено малко след като служебният премиер Димитър Главчев обяви, че правителството е решило президентът да води делегацията ни.

Като мотиви се изтъкват, че държавният глава не приема някои положения от приетите от Министерския съвет рамкови позиции, отнасящи се до ангажименти, които страната ни поема относно войната в Украйна.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Пилат

28.06.2024 05:38:38

Анонимен

От администрацията на Президентството „припомнят, че от първия ден на войната в Украйна държавният глава остро осъжда руската агресия”. Все пак е констатация, а не казано лично. Ако да защитаваш своите сънародници от чужд терор е агресия, то тогава македонската позиция спрямо българите е основателна и ни отнема всеки аргументи в тяхна защита.

27.06.2024 21:46:36

Анонимен

Абсолютно правилна позиция на Радев!

27.06.2024 21:27:03

Анонимен

Маменцето им на всички евроатлантици. Чета коментарите и отново един плужек-русофоб се опитва да представи нормалното виждане за руска позиция. Тъпото говно идея си няма колко е прав, само че не Дадев е продукт на руските служби, а позицията на руснаците е справедлива и правилна, а Радев се чувства вече относително свободен от опеката на чуждите влияние и еготов да заяви позиция, която знае, че няма да бъде приета в среда където всички с огромно удоволствие правят свирки на началниците си от САЩ. Педалите от НАТО, какво точно искат да направят? Да воюват открито с руснаците? Ба, те са устати ама не са съвсем луди. Едно е да говориш глупости, дрего е да ги правиш и да те бият. И кой точно ще се бие с руснаците? Прибалтика? Полша? Щото краварите няма да се бият, то е ясно. И България нама да се конфронтира с Русия, понеже ако политиците се опит да го направят, армията ще ги насмете, а хората ще помагат на армията да ги лови и да им въздава по заслугите. Възприемам всеки който тика страната ни към такъв сценарий като свой и на приятелите и семейството ми враг, който подкрепя подобна политика - също. А единственият коментирал русофоб да го духа и да пълзи обратно под камъка.

27.06.2024 19:03:39

Анонимен

Настъпило е време разделно между обслужващите чужди интереси и отстояващите българските национални. Браво на президента да се разграничи от предателите.

27.06.2024 18:31:19

Анонимен

АНАЛ - лизаторите на посолствоТО са на амбразурата? Галя ще им дърпа ушите и хранилката, ако не се представят подобаващо.Българи, бдете! Войната не е ваша, но е на прага ви.

27.06.2024 17:19:25

ОППА-а-а, ко стаа ва?

Президентът Румен Радев НЕ приема предложението на Министерския съвет да ръководи българската делегация и ДА УЧАСТВА в срещата на държавните и правителствени ръководители на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон. Ама верно, сетил се е , че България са я нагласили да става ПРИФРОНТОВА ДЪРЖАВА?! Главоча и запрянката нали се срещаха на четири крака с дебила столташунко, и сега някой требе да опере пешкира, като изпълни поетите от тях ангаджименти? Конграчулейшън, щом чуя, както казваше баце,знам , че фсицко ми е наред? Е да , ама НЕ!!! АМИ СЕГА! Честито на фсички българи!

27.06.2024 17:09:44

Анонимен

До долното зомби, откачалко не вървят ватнишките партенки! Никой, никога не е искал да се пращат български войски в украйна, колкото до Рундъо резидента той е ясен, продукт на ген.Решетников....Верен руски агент.

27.06.2024 17:09:06

Анонимен

Като мотиви се изтъкват, че държавният глава не приема някои положения от приетите от Министерския съвет рамкови позиции, отнасящи се до ангажименти, които страната ни поема относно войната в Украйна, ИЛИ, казано на народен език, президентът не е съгласен да се изпращат български военни като ПУШЕЧНО МЕСО в комплект с оръжията , които главоча се съгласи да даваме до края на света на страната У404.

27.06.2024 17:01:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.