• 01 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7469
  •  GBP / BGN 2.3411
  •  CHF / BGN 2.0721
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Hyundai Motor произведе 100 милиона автомобила в световен мащаб

Hyundai Motor произведе 100 милиона автомобила в световен мащаб

/КРОСС/ -Постижението е факт само 57 години след основаването на компанията. Години, през които Hyundai Motor поема смели предизвикателства и е в постоянен стремеж към иновации.

- Поводът отбелязва „още една стъпка напред" към бъдещата ера на електрификация.

- На церемония в завода в Улсан връчиха ключовете на 100-милионния автомобил на клиент, който избра IONIQ 5 за свой първи електрически автомобил.


Днес Hyundai Motor Company отбеляза важен етап, достигайки 100 милиона произведени автомобила в световен мащаб. Това постижение става факт само 57 години след основаването на компанията, което я нарежда сред най-бързо развиващите се в автомобилната индустрия. Поводът беше отбелязан със специална церемония в завода на Hyundai Motor в Улсан, Корея.

В знак на благодарност за непоколебимата подкрепа и доверието на своите клиенти, компанията предаде 100-милионния си автомобил IONIQ 5 директно на клиент. Автомобилът слезе от поточната линия за финална проверка в транспортния център на завода в Улсан по време на специална церемония. Събитието включваше и празнична изложба, посветена на „100 милиона и 1", която символизира ангажимента на Hyundai Motor да продължи напред, основавайки се на предишните си постижения.

„Достигането на глобално кумулативно производство от 100 милиона автомобила е значим етап, който стана възможен благодарение на нашите клиенти по целия свят, които избраха и подкрепиха Hyundai Motor от самото начало", заяви Джехун Чанг, президент и главен изпълнителен директор на Hyundai Motor Company. „Приемането на смели предизвикателства и постоянният стремеж към иновации ни позволиха да постигнем бърз растеж и ще ни дадат възможност да направим 'още една крачка напред' към още 100 милиона единици, като фактор, променящ правилата за мобилност."

Заводът в Улсан, който започва да функционира през 1968 г., има важно историческо значение като „родното място на развитието на корейската автомобилна индустрия". През 1975 г. в завода е произведен първият масов модел на Корея - Pony. В момента заводът в Улсан е централен център за електрификация, като компанията изгражда специален завод за електрически автомобили на мястото.

„Всеки служител на Hyundai Motor е допринесъл за тези 100 милиона с усърдната си работа и отдаденост", каза Донг Сеок Лий, президент и ръководител на местното производство в Hyundai Motor Company. „Този благоприятен повод е само първата стъпка към бъдещата ера на електрификация, която Hyundai Motor ще води."

Това историческо постижение следва непрекъснатия растеж на Hyundai Motor, който започна с лансирането на премиум марката Genesis и високопроизводителната марка N, до представянето на електрически автомобили като IONIQ 5, изградени на специалната електрическа глобална модулна платформа (E-GMP). Глобалният отпечатък на компанията се разшири с откритията на нови заводи в Турция, Индия, САЩ и Чешката република, което допринесе за рекордни постижения, включително надхвърлянето на 50 милиона произведени автомобила през 2013 г.

Миналата година Hyundai Motor надгради тази инерция, създавайки Hyundai Motor Group Global Innovation Center Singapore (HMGICS) - нова концепция за интелигентен център за градска мобилност. Разработените там иновативни производствени платформи и съвременни технологии, включително изкуствен интелект (AI), роботи и интелигентни фабрики, ще бъдат внедрени в бъдещите производствени обекти, като Hyundai Motor Group Metaplant America (HMGMA), за да се увеличи максимално ефективността на производството. Компанията продължава да прави нововъведения и да се разширява, надграждайки своя успех и ангажимент за високи постижения.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може:--- https://come.ac/manx

Преди 2 часа

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.