• 08 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8051
  •  GBP / BGN 2.3171
  •  CHF / BGN 2.0140
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Приложението MyHonda+ с добавени функционалности и за всички електрифицирани модели на марката

Приложението MyHonda+ с добавени функционалности и за всички електрифицирани модели на марката

/КРОСС/ Honda обяви, че след проведени разговори и консултации със свои клиенти, компанията лансира приложението MyHonda+, което обещава да бъде полезен спътник и удобство за потребителите на всички електрифицирани- хибриди, зареждаеми PHEV хибриди и изцяло електрически, модели на марката.

MyHonda+ дава отдалечен достъп на собствениците на Jazz e:HEV, Civic e:HEV, HR-V e:HEV, e:Ny1, ZR-V e:HEV, CR-V e:HEV и PHEV до виртуално контролно табло, дистанционно управление на част от функциите на колите (климатична и вентилационна система, стартиране/прекратяване на зареждане), локализирани и ограничаване на експлоатацията в зони (geo-fencing).

Друга интересна новост при MyHonda+ е функцията "Дигитален ключ", която е налична за всички модели на марката (без Jazz), която дава възможност на собственика да "клонира" ключа на колата и да го предоставя на до пет други лица за безпроблемна употреба на автомобила.

"Други функционалности на обновеното приложение MyHonda+ включват възможността за изпращане на локация към сателитната навигация, създаване на любими маршрути, както и използването на камера на смартфон при сдвояване с автомобила", казват от Honda".

Приложението MyHonda+ и неговите функционалности са безплатни за собственика, дори и при препродажбата на автомобила, за първите 3 години след първата регистрация, след което ще е необходимо абонамент на достъпна цена.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.