• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7582
  •  GBP / BGN 2.3222
  •  CHF / BGN 2.0833
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Пеевски: На Срещата на върха на НАТО да отиде Главчев, за да няма риск Радев да сее проруска пропаганда

Пеевски: На Срещата на върха на НАТО да отиде Главчев, за да няма риск Радев да сее проруска пропаганда

/КРОСС/ "България трябва да бъде представена на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон от министър-председателя Димитър Главчев". Това посочва в позиция председателят на ДПС Делян Пеевски в отговор на въпрос от премиера, съобщават от пресцетъра на партията.

Според него, в този решителен за сигурността на света и Европа момент, страната ни трябва да бъде представлявана от български представител, с ясен евроатлантически профил, който да изрази категорично и еднозначно неотменимостта на ангажимента ни към всички решения на Алианса, свързани с легитимното правото на Украйна да се отбранява от непровокираната военна агресия на Русия.

Делян Пеевски настоява в позицията си Министерският съвет да вземе решение министър-председателят Главчев да ръководи българската делегация на предстоящата Среща на върха на НАТО във Вашингтон.

"Не трябва да се допуска още веднъж Радев да използва този най-висок форум на НАТО за разпространение на руска пропаганда и всяване на страхове в българското общество, на каквито скандални случаи бяхме свидетели", напомня Пеевски.

Той още веднъж подчерта, че ДПС и лично той са гарантите за неотклонната ценностна принадлежност на България към евроатлантизма.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

До вчера се натискаше на руснаците да прави бизнес с тях , докато американците не го вкараха в списъка Магнитски и сега се валя по земята като изтривалка пред американския посланик само и само да махнат санкциите.

21.06.2024 18:13:00

Анонимен

Глупак! Дето смяташ, че някой маже да е носител на руска пропаганда в Централата. Тази т.н. руска пропаганда я знаят в НАТО и тя е отражение на реалностите.

21.06.2024 13:32:21

Анонимен

Идва след краха на Украйна и победата на Русия Aвтор: Мартин Карбовски 12 Юни 2024 Интервю на Мартин Карбовски с проф. Людмил Георгиев Защо полудяват политиците? При Мартин Карбовски професорът е краен и не спестява "диагнозите" никому - нито на политиците, нито на нацията. И признава, че: „погнуса буди у мен всичко свързано с политическият ни елит“ Малко извадки от разговора, за да усетите посоката и тоналността: - 30 години не се научиха да правят разликамежду политическо и партийно. - Политиците ни не са чели Аристотел. - Елитите не идват от Марс, тоя народ просто така разсъждава... - България трябва да е: свободна, независима и не-членуваща в никакви съюзи. - Трансджендъридеологията и краят на западната психология. - Обвиних Доган, че властта и парите го приключиха. - 7-то ритуално българско самоубийство: демографската кататсрофа. - Пеевски е брутален и нагъл; струва ми се, че няма бъдеще - Никога нещата за България не са се решавали в София. - Борисов - смотан Мефистофел - Свободата е само във вас, глупаци! https://www.brodbg.com/news-5-1859-NOVIYaT_SVETOVEN_RED.html

21.06.2024 13:12:38

Анонимен

Ето и малко извадки от разговора, за да усетите посоката и тоналността⬇️

21.06.2024 13:09:52

Анонимен

Интервю на „Добро утро, Европа" с проф. Людмил Георгиев Поведението на лидерите в ДПС и на целия политически елит предизвиква само отвращение, заяви в ефира на „Добро утро, Европа" проф. Людмил Георгиев, бивш член на движението. Новата конструкция в ДПС няма да издържи дълго, това е началото на края й, смята той. По думите му водачите на управляващите формации миналата седмица са си разменили „репликите, които не са достойни дори за селска кръчма". „Ужасни думи, проява на политическа шизофренна болест, която за съжаление се разраства тотално", каза той. „Очевидно става дума за това, че като председател на ДПС, от Делян Пеевски се очаква да "дава пари на хората", финансиране на партийните структури с оглед на по-добри резултати на изборите, а къде отиват работните места, подобряване на живота им, затова хората избягаха в чужбина“ „Хората избягаха и в смесените райони, защото не се създаде поминък, за да могат да си гледат децата и да живеят нормално", заключи той. https://www.brodbg.com/news-1-1711-Prof_Lyudmil_Georgiev_Novata_konstruktsiya_v_DPS_nyama_da_izdarzhi_dalgo.html

21.06.2024 13:07:31

Анонимен

Едно от нещата, заради които искам братушките да прецапат Дунава при Силистра и Русе, е да видя какви ще ги дъвче и как ще се гърчи цялата тая демократична измет с ясен евроатлантически профил.

21.06.2024 12:53:27

Анонимен

ЛОЕНАТА ТОПКА МАГНИТСКИ КОМЕНТИРА ВЪРХОВНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРИЯ. ПАНИК АТАКАТА Е СЕРИОЗНО ПСИХИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ . КАТО ПРИБАВИМ И ПОСТ

21.06.2024 12:52:24

Анонимен

За пореден път - колко е лошо, когато едно прасе (

21.06.2024 12:51:02

Анонимен

А тоя истеричен грухльо, ДеБЕлян, дали осъзнава, каква реклама и услуга прави на президента Радев? Ама, така е - Глупостта е безгранична!... Е, няма лошо, защото, в крайна сметка, поредната НАТО-вска среща ще е, като предишните - лозунгарстване, демагогия и нищо конкретно.

21.06.2024 12:50:05

Анонимен

Мангитски така е стиснал дебелия за орехчетата, че същия вече вие само на фалцет и дори не осъзнава, как сам се погребва...

21.06.2024 12:49:31

Анонимен

Грухчо май не е разбрал кой е Главнокоманващ българската армия...И като такъв трябва да отиде Президента на републиката, той и главнокоманващ, а и генерал от тази армия. Но Грухчо откъде да ги знае тези работи, на него само пържоли са му в главата.

21.06.2024 12:48:25

Анонимен

Духай Прасчо, духай. И защо, Свинчо си решил, че позицията на Русия, която между другото е подкрепяна от по-голямата част на света като по-разумна и перспективна, не трябва да бъде подкрепяна. Ако тебе щатите са те стиснали за топките по Магнитски, това не означава, че цялата страна трябва ди ти играе по свирката. Не ти ли се струва че като един от ръкводителите на една етническа партийка, си прекалено нагъл и гласовит. Възможно е някой да те приема за лидер, но за мен и болшинството от българите ти си едно мазно и устато недоразумение. Съотношението н национален мащаб е 5:95.

21.06.2024 12:20:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.