• 08 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7625
  •  GBP / BGN 2.3196
  •  CHF / BGN 2.0829
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Надежда Нейнски: Много е важно САЩ да излязат от тази президентска кампания единни и да продължат връзките си с Европа

Надежда Нейнски: Много е важно САЩ да излязат от тази президентска кампания единни и да продължат връзките си с Европа
Интервю за BTV „Тази сутрин" на бившият външен министър Надежда Нейнски

/КРОСС/ Като опонент на Донлд Тръмп една жена има много повече шансове от друг мъж. Това каза в интервю за BTV „Тази сутрин" бившият външен министър Надежда Нейнски във връзка с новината, че Джо Байдън се отказва от участие в президентските избори в САЩ.

Байдън предложи вицепрезидентът Камала Харис да е кандидатът на Демократическата партия. От своя страна Харис обяви, че ще заслужи и спечели номинацията на демократите за президент и ще победи Доналд Тръмп.

За момента Камала Харис няма висок рейтинг. Има определени критики към нея, че за времето, в което е била вицепрезидент, не е успяла да покаже особена ефективност. Смятам, че това е лесно преодолимо препятствие, коментира Нейнски. По думите й е показателно, че Доналд Тръмп я критикува, още преди кандидатурата й да е одобрена, това показва, че има притеснения.

Може да бъдат издигнати и други кандидатури, но нестандартният момент изисква нестандартни решения, уточни бившият външен министър.

Кой ще е кандидатът на Демократическата партия за президент на изборите на 5 ноември ще стане ясно на 19 август на конгрес на партията.

Надежда Нейнски коментира и варианта, в който Доналд Тръмп отново ще стане президент на САЩ.

Знаем, че бившият президент Тръмп има определен афинитет към това да пренасочва външнополитическият интерес на САЩ от Европа към Китай. Освен това той говори за спящо НАТО - под съмнение се поставя реакцията на САЩ в случай нападение над някоя натовска държава, каза Нейнски.

Тя подчерта, че е много важно САЩ да излязат от тази кампания единни и да продължат връзките си с Европа по начин, по който могат да гарантират мира и стабилността - и своята, и тази на Европа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тъпа кучка, която сама не си вярва. Щатите никога вече няма да бъдат единни. Могат да намират общи точки единствено политиците и то за сметка на обикновените хора, в полза на корпорациите. Мир може да се гарантира единствено на основата на справедливост, откритост и честност, което по определение изключва щатите като носител на подобен мир. Всеки опит за ескалация на военните заплахи води до нови и по-големи заплахи. В крайна сметка е много вероятно да доведе до война, която никой няма да спечели но Западът със сигурност ще загуби. Пращайте гинеколожката да се обяснява в любов на Путин, да прави свирки на Трамп и всичко ще е наред. Пардон. Всъщност дер Лайен ще трябва да намери сили, време и ласки и за Си, че без Китай светът е за никъде. Нашата вещица отново залага на куц кон.

22.07.2024 14:21:47

Анонимен

PROSTITUTKA...

22.07.2024 11:44:12

Анонимен

Срам ме е, че сме имали за външен министър такава глупачка. Плагиатства чужди анализи и ги представя като свои.

22.07.2024 09:35:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.