• 22 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8021
  •  GBP / BGN 2.3475
  •  CHF / BGN 2.0851
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Костадин Костадинов: Нашето общество е проядено от корупция и от чуждо влияние

Костадин Костадинов: Нашето общество е проядено от корупция и от чуждо влияние

/КРОСС/ Избирателната активност на частичните избори днес е по-малко от 10%. Ако така продължават нещата, следващата седмица можем да имаме 20% избирателна активност. Това означава, че нашият народ гледа на държавата си, като на едно чуждо тяло, завзето от мафиоти и колониалисти, хора, които обслужват чужди интереси. Това каза снощи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването „120 минути" по бТВ.

Нашето общество е проядено от корупция и от чуждо влияние. Затова трябва да има операция „Чисти ръце", заяви той. „Поради тази причина българските граждани не вярват нито в държавата, нито в медиите, нито в съдебната система, нито в парламента, нито в партиите, нито в правителството. И накрая те саботират собствената си държава", коментира той.

Костадин Костадинов посочи, че списъкът с имена на 800 учители е бил публикуван от организатори на подписка в защита на хомосексуалната пропаганда в училище.

„Ние не сме го публикували, а го показахме на още едно място. Хората, които са подписвали този списък, накрая изрично отбелязват, че са съгласни техните имена да бъдат публични", заяви лидерът на „Възраждане".

Той посочи, че на 26 септември вечерта е бил нарушен два пъти правилника на парламента, който е с ранг на закон, от депутатите от мнозинството на ГЕРБ, на ДПС и на ПП-ДБ и с разпореждане на ръководството на парламента.

„Беше нарушен два пъти правилника при проверката на кворума. Ако се беше стигнало до гласуване, щеше да стане незаконно приемане на закон. Попитахме депутатите на ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ защо нарушават закон, а те отговориха „Защото можем", заяви Костадинов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.