• 09 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7809
  •  GBP / BGN 2.3345
  •  CHF / BGN 2.0785
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Такси версия на GWM Wey 03

Такси версия на GWM Wey 03

/КРОСС/ Със своите 139 километра чисто електрически пробег и високи стандарти за безопасност и комфорт, plug-in хибридът GWM 03 е особено подходящ за търговски превоз на пътници. Производителят вече предлага преустройство за таксиметрови превози. Инсталирането на необходимите компоненти за такси версията се извършва от Haberl Electronic GmbH & Co. KG, която, като специалист в разработването на специални превозни средства и отговаря както за преобразуването, така и за поддръжката на клиентите. Пълният пакет за надграждане ще бъде предоставен на крайния клиент безплатно до 31 декември 2024 г.

„Ние сме много доволни, че чрез разработването на такси версията на Wey 03 можем да разширим нашия бизнес модел и по този начин да увеличим видимостта на нашите GWM модели по германските пътища", - каза Йоханес Бранденбургер, управляващ директор на O! Автомобили - „Доверителното сътрудничество с Haberl Electronic ни позволява да предложим на нашите таксиметрови клиенти мощния plug-in хибрид с необходимото висококачествено оборудване и да осигурим лесна поръчка, пускане в експлоатация и поддръжка."

За таксиметровите превозвачи високият електрически пробег до 139 километра има положителен ефект върху оперативните разходи. Wey 03 се предлага в двете линии на оборудване Premium (от 47 900 евро) и Luxury (от 51 900 евро с 2WD и 55 900 евро с 4WD).

Изчерпателните системи за подпомагане на шофирането и безопасност вече са включени в основното оборудване и спечелиха на Wey 03 най-висока оценка от пет звезди в краш теста на Euro NCAP.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.